Nieuw: Camping Travel Club

Camping Cheque en Holiday Cheque bundelen de krachten

2016-01-05_131543CampingTravelOprichting van CAMPING TRAVEL CLUB

De eerste Club gespecialiseerd in het aanbod van kampeerplaatsen (en vakantiehuisjes) in het midden-en laagseizoen​! Met het oog op de toekomst bundelen Camping Cheque en Holiday Cheque hun krachten vanaf nu onder een modern en dynamisch, overkoepelend merk: Camping Travel Club. Begrippen als ‘service’, ‘kwaliteit’ en ‘dichtbij de de klant’ staan daarbij centraal. Als Europees marktleider op het gebied van het openluchtrecreatie in het midden- en laagseizoen, is Camping Travel Club gespecialiseerd in het aanbod van kampeer- en caravanplaatsen buiten de maanden juli en augustus. Hierdoor is het mogelijk erop uit te gaan met caravan of tent tegen een zeer voordelig tarief (beginnend bij €16,- per nacht voor 2 personen voor een gewone kampeerplaats en €32,- voor 4 personen in een vakantiehuisje) op één van de meer dan zeshonderd 3, 4 en 5 sterren campings, verspreid over meer dan 20 landen in Europa en Marokko. In 2015 had Camping Travel Club ongeveer een miljoen leden en 250.000 huishoudens maakten gebruik van één van de aanbiedingen van de Club. Camping Travel Club is een merk van Vacalians Group, Europees marktleider op het gebied van openluchtrecreatie.

Uitbreiding van aanbod

Door de bundeling van krachten van Camping Cheque en Holiday Cheque onder de nieuwe naam Camping Travel Club, is het aanbod gigantisch uitgebreid, met vakantiebestemmingen die zowel de klanten van het eerste uur zal aanspreken, als de nieuwe klanten die nog maar net lid zijn geworden. Voor iedereen die op zoek naar comfort en naar die net die andere kampeerbelevenis is er wel een droombestemming te vinden.

Eenvoudiger en flexibeler

Ook het huren van een kampeerplaats of vakantieverblijf wordt een stuk eenvoudiger met de verschillende waardekaarten van Camping Travel Club (Gold, Silver en Kamper Cards). Deze kaarten zijn een handig en eenvoudig betaalmiddel, die gebruikt kunnen worden bij aangesloten campings en vakantieparken, voor overnachtingen op kampeerplaatsen, zonder reservering, of in een vakantiehuisje, met een gegarandeerde beschikbaarheid binnen 24 uur. Er op de bonnefooi op uit trekken was nog nooit zo makkelijk.

Presentatie op Vakantiebeurs 2016

Het merk Camping Travel Club wordt het eerst gepresenteerd van 12 tot 17 januari 2016 op de Vakantiebeurs 2016 in Utrecht, één van de grootste vakantiebeurzen van Europa. Ook is meer ingezet op zichtbaarheid op het internet. Met een
website met een forum, nieuwtjes, een online winkel, maar ook op de mogelijkheden om te delen: uitwisseling van ideeën, uitwisseling van ervaringen en Facebook… Doel hiervan is het vergroten van de kwaliteit, de gastvrijheid en de toegang tot aanbiedingen van Camping Travel Club maar vooral ook het vergroten van de geest van gemeenschappelijkheid, die reeds aan de grondslag lag van Camping Cheque / Holiday Cheque.