Nieuw in 2016

Ardoer campings blijven vernieuwen!

Genieten van het buitenleven tijdens een kampeervakantie is natuurlijk het belangrijkste. Je hebt de vrijheid in de natuur om te doen en laten wat je wilt. Vaak kies je voor een camping in het bos of nabij het strand, om zo de perfecte vakantie te beleven. Maar het is hierbij ook belangrijk dat de faciliteiten op de camping naar voldoening zijn. Daarom blijven de Ardoercampings zich ontwikkelen, om zo in de vraag te voorzien van kwalitatief goede faciliteiten! Hieronder kan je een lijst zien van de ontwikkelingen die zich voordoen op de campings!

Ruime kampeerplaatsen met privé-sanitair

Op camping De Wije Werelt in het Gelderse Otterlo op De Veluwe, kan je in 2016 voortaan kamperen op nog ruimere plaatsen. De Comfort plaatsen XK worden extra ruim, namelijk  150m2. De plaatsen zijn ook voorzien van een water aan- en afvoer, tv-aansluiting en elektra. Ben je op zoek naar nog wat meer luxe en privacy tijdens jouw kampeervakantie in Gelderland? Boek dan in 2016 een SuperComfortplaats XL. Dit zijn kampeerplaatsen met dezelfde afmetingen en basisfaciliteiten, maar ze beschikken bovendien over privé-sanitair.
Klik hier voor meer informatie

Nieuwe glijbaan

Als je gaat kamperen in Nederland met de (klein)kinderen is het natuurlijk erg fijn als er een zwembad op de camping is. Lekker spetteren & spelen in het zwembad met de kinderen of neem een duik ter afkoeling als het lekker weer is in Nederland. Ook op Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen weten ze dat dit erg belangrijk is. Daarom zijn ze druk bezig met het bouwen van een gave glijbaan!
Klik hier voor meer informatie

glijbaan-ackersateglijbaan-ackersate                                                                            Kamperen met kleine kinderen

Zoals hierboven al benoemd, is kamperen met de (klein)kinderen hartstikke leuk. De kinderen zijn hartstikke enthousiast tijdens een kampeervakantie en willen zoveel mogelijk spelen en rondrennen. Maar soms is het moeilijk voor de (groot)ouders om de kinderen continue in de gaten te houden. Op Camping Ons Buiten in Zeeland wordt daarom een Dreumesveld gecreëerd. Dit veld met kampeerplekken wordt extra kindvriendelijk ingericht door afrastering, een afsluitbare toegangspoort en een Dreumes-speelplekje. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen, terwijl jij vanuit de campingstoel toekijkt met een lekker drankje en een goed boek erbij.
Klik hier voor meer informatie

Onsbuiten

Verharde camperplaatsen

Rondtoeren met een camper in Nederland is handig & gezellig. Je rijdt zo van camping naar camping (of je blijft op 1 plek staan, mocht het je bevallen) en in de camper heb je alles bij de hand. Het enige wat je nodig hebt is een goede plek op de camping. Op Camping De Zwinhoeve gaan ze in 2016 verharde camperplaatsen creëren. Deze plaatsen beschikken over een verharde ondergrond onder de grasmat. Hierdoor ervaar je het “echte” kamperen met de camper op gras, maar zonder risico om vast te rijden. Vlakbij gelegen is het service punt waar je water kunt vullen of lozen.
Klik hier voor meer informatie

Camperplaatsen Zwinhoeve

Nieuw in 2016

Hierboven heb je al meerdere ontwikkelingen kunnen lezen over de Ardoer campings. Maar er zijn veel meer campings die niet stil zitten. Zo zijn er campings met de mogelijkheid om de afwas te doen in de afwasmachine. Lekker luxe tijdens de vakantie, vind je niet? Er zijn meerdere campings die leuke speeltuintjes uitbreiden, plaatsen of renoveren. Zodat er gegarandeerd speelplezier is!

Wil je hierover verder lezen? Dan kan je hier verder kijken: www.ardoer.com/nieuw-in-2016