Mobiel toilet veelvuldig gebruikt

Thetford deed onderzoek naar gebruik mobiel toilet

cassettetoiletThetford verricht regelmatig marktonderzoek om de beste producten te kunnen ontwikkelen. Recent online onderzoek was gericht op het gebruik van toiletvloeistoffen en toiletpapier. Uit dit onderzoek is gebleken dat bijna alle respondenten het mobiele toilet ook daadwerkelijk gebruiken als ze onderweg zijn. Daarnaast hebben bijna 1.800 Europese campergebruikers, afkomstig uit Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Italië en Spanje, aangegeven dat Thetford het toiletvloeistofmerk is dat ze het meest gebruiken.
 

Mobiel toilet intensief gebruikt

 
Gebruikers geven aan dat vrijheid onderweg voor hen inhoudt dat ze hun eigen toiletvoorziening gebruiken. Uit het onderzoek kwam naar voren dat bijna alle respondenten ook daadwerkelijk gebruikmaken van het mobiele toilet. Bijna 70% gebruikt het mobiele toilet voor de kleine en grote boodschap. Het zal dan ook geen verbazing wekken dat 90% van de respondenten toiletvloeistoffen en toiletpapier gebruikt.
 

agquakemblue De kracht van het vertrouwde merk

 

Op grond van de onderzoeksresultaten kan worden vastgesteld dat de toiletvloeistoffen van Thetford beschouwd worden als ‘s werelds beste. Meer dan 77% van de respondenten gebruikt toiletvloeistoffen van Thetford. Van die vloeistoffen wordt Thetford Aqua Kem Blue het meest gebruikt. Zo’n 65% van de respondenten gaf aan normaal toiletpapier van een gangbaar merk te kopen. Slechts 35% van de respondenten koopt een speciaal merk. Van hen gebruikt 28% Thetford Aqua Soft. “Steeds meer klanten constateren dat ons speciale toiletpapier beter en sneller oplost, vooral in combinatie met ons toiletvloeistoffen. Hierdoor treedt er bij het legen van de afvaltank geen verstopping op en is er ook geen gevaar dat de tank beschadigd raakt”, aldus Norbert van Noesel, marketingmanager bij Thetford.

 

Verwarring omtrent ventilatiesysteem en toiletvloeistofgebruik

 
De resultaten van het onderzoek laten tevens zien dat gebruikers van een ventilatiesysteem vaak afzien van het gebruik van toiletvloeistoffen. Norbert van Noesel hierover: “Een ventilatiesysteem verplaatst de vervelende geuren alleen maar, het zorgt er niet voor dat ze verdwijnen. De meeste klanten die alleen een ventilatiesysteem gebruiken, realiseren zich dit pas wanneer ze hun cassettetoilet legen.” De toiletvloeistoffen van Thetford hebben daarnaast nog enkele andere eigenschappen. “Naast het onderdrukken van nare geurtjes dragen toiletvloeistoffen ook bij aan het onderhoud van uw afvaltank, verminderen ze gasvorming en maken ze uw afval vloeibaar.” Hierdoor worden spatten op uw handen en voeten bij het legen van de afvaltank voorkomen. Een ventilatiesysteem alleen is niet voldoende om nare geurtjes te laten verdwijnen. Het gebruik van toiletvloeistoffen is dus eigenlijk wel noodzakelijk.”

 

De Thetford toiletvloeistoffen zijn verkrijgbaar bij de Viva Kamperen Winkels en in de webshop