Meer Carado en Sunlight

Hogere productie-aantallen, dezelfde scherpe prijzen.

De caravans van Carado en Sunlight komen beiden uit de stal van Hymer. Kwaliteit voor een aangename prijs. Ze rollen beiden uit dezelfde fabriek: Capron GmbH. Ook daar hebben ze gemerkt dat de caravanverkopen aantrekken.  Ze hadden maar dertien maanden nodig om hem te bouwen. Maar de 2e productielijn is inmiddels in gebruik.

Carado-bij-Capron-516x344 De 1e productielijn kon, ondanks een lengte van 450 meter, het niet meer bolwerken. Een stijgende vraag naar campers en caravans maakte een 2e lijn en dus meer capaciteit bij Capron hard nodig. Naast het kunnen leveren van hogere aantallen was het daarbij ook belangrijk om zo efficiënt mogelijk te kunnen blijven bouwen. Want alleen zo is het mogelijk om de scherpe prijzen te kunnen blijven handhaven. Er kwamen 2000 vierkante meter bedrijfsoppervlakte bij terwijl de afstanden bij de productie zo kort mogelijk werden gehouden.

Nieuw record

De nieuwe productielijn is 250 meter lang en voorzien van de modernste techniek. Omdat er ook meer meubels gemaakt moesten worden groeide het machinepark van de fabriek natuurlijk mee. De ervaren krachten van Capron zijn inmiddels hard bezig om nieuwe medewerkers in te werken. Capron verwacht het lopende boekjaar af te sluiten met een nieuw recordaantal van 5400 voertuigen. De eerste caravan die van de nieuwe lijn rolde was overigens een Carado C 167 L. Nieuwsgierig geworden naar de Duitse kwaliteit voor een zachte prijs? Ga eens kijken bij  Sunlightdealer Klein Caravans

www.capron.de