LMC 60 Jahre uitvoeringen

T 662 G en T 712 halfintegraal met veel voordeel en veel extra's

LMC T662G Jubileum indelingLMC is jarig en wil dat, behalve met een hele speciale Vivo 490 E caravan, ook met twee camper- jubileummodellen luister bijzetten. De twee halfintegralen, de T662G en de T712, komen met de toevoeging “60 Jahre” in de showroom te staan. Zowel binnen als aan de buitenkant is duidelijk te zien dat het om een Jubileum-uitvoering gaat.

LMC 60 Jahre uitvoering

Daar zorgen de jubileumstickers en dito bekleding voor om te beginnen. Daarnaast valt de zilver metalic gekleurde cabine op, de Thule luifel die aan het dak hangt en de Truma Avento airco die op het dak staat. Daar komt een heel pakket aan Jubileumsnuisterijen bij. We noemen de regen- en lichtsensor, de brandstoftank met een inhoud van 90 liter, het Zenec DVD-navigatiesysteem, de achteruitrijcamera, de afstandsbediening voor de buitenlamp, de verwarmde en geïsoleerde vuil- en verswatertank, de reservewielhouder en het opbergsysteem in de garage. En dan is er ook nog het winterpakket. Hoezo compleet?

De T662G is 6.99 meter lang, hij weegt 3030 kilogram en kost 79.800 euro. Het totale voordeel op deze camper is 10.700 euro. Dat is precies evenveel voordeel als te halen is bij de T712. Deze is iets langer, namelijk 7.38 meter en met 3120 kilogram ook iets zwaarder. De T712 kost in deze Jubileumuitvoering 80.800 euro. Beide campers blijven onder de 3500 kilogram en zijn dus met B-rijbewijs te rijden. Beide campers krijgen ook van LMC de Long Life Technologie mee, waardoor er 12 jaar waterdichtheidsgarantie gegeven kan worden op de opbouw. Beide campers hebben daarnaast een praktische toilet- en wasruimte, de hoogwaardige LMC meubelbouw en een doordacht keukenconcept. Ook vinden we in beide campers achterin twee éénpersoonsbedden.
www.lmc-caravan.de
LMC interieur jubileummodel