Limara voortent van Brand

Stabiel, praktisch en licht van gewicht. Reistent en allround voortent in één

Op zoek naar een voortent die door zijn lage gewicht geschikt is als reistent, maar stabiel genoeg is om ook te gebruiken als volwaardige all round voortent? Dan is de Limara van Brand de perfecte tent voor je. Door het stevige stalen Limara Brand deeltentbuizenframe en het All Season tentdoek heb je er ondanks een laag gewicht een volwaardige voortent aan.

Hij is met 3 meter 50 breed genoeg om alles een plek te geven, staat met het Power-Grip systeem snel op zijn plek en is gemakkelijk op te zetten. Hij heeft een modern front en de diepte is 2 meter 70. Aan beide zijkanten kan de deur open en is er ventilatie door een groot ventilatiepaneel. Dit paneel is afsluitbaar. De grote ramen in de voorkant maken een goed zicht rondom mogelijk, ze zijn gemaakt van licht getinte folie. Behalve een stalen Powe-Grip frame zit ook het aandruksysteem voor aan de caravanwand standaard bij de tent.

Specificaties Limara:

Afmetingen: Breedte: ca. 350 cm. Diepte ca. 230 / 270 cm. Het dak is van Ten Cate All Season TC Touring 240. Geheel synthetisch aan de buitenzijde gecoat, afwasbaar. De wanden zijn van Ten Cate All Season TC Touring 180 en ook geheel synthetisch aan de buitenzijde gecoat en afwasbaar. Frame: Aluminium ø 28 x 1 mm met PowerGrip-systeem. Maat 08-09 = 3 staanders – 3 dakliggers / Maat 10-15 = 5 staanders – 5 dakliggers. Voorwand: Ramen in het front voorzien van licht getint folie. Zijwanden: Zijwanden met ingangsmogelijkheid en afsluitbaar ventilatiepaneel. Ventilatie: Afsluitbare ventilatiepanelen in de zijwanden. Gewicht: ca. 33 kg Kleur: Antraciet/Orange Specifieke kenmerken: Deeltent. Diepte 230 tot 270 cm. Stabiele frameconstructie Standaard uitvoering: Zware ritsen YKK / 3 – delige slikstroken / Tochtstrook – wielflap. Prijs is 910 euro.

www.brand-camping.nl

 

Tags: ,