Kerstvakantie

Vier de kerst met de hele familie bij Ardoer.com

Kom heerlijk de kerst vieren met de hele familie op een camping van Ardoer in een knusse huuraccommodatie. Sinterklaas is nog maar net het land uit, maar de eerste kerstliedjes op de radio worden al volop afgespeeld. Vooral de klassieker van Bing Crosby ‘I’m dreaming of a white christmas’, geeft ons altijd direct een warm gevoel. Samen kerst vieren in een vakantiepark in Nederland met de familie; de kaarsjes staan aan, cadeautjes zijn ingepakt en je nipt van een warme chocomelk (met slagroom). Lijkt je dat niet heerlijk? Nu hopen dat het gaat sneeuwen eind december!

Kerstvakantie

Kamperen met kerst

Voor echte die-hards kan je heerlijk gaan kamperen tijdens kerst. Als je ervoor zorgt dat je een goede verwarming hebt in de caravan of camper, dan kan dat heel gezellig zijn! Dan kan je een leuk spelletje spelen of mooie kerstverhalen vertellen, en overdag natuurlijk sneeuwpoppen bouwen of sleeën. En natuurlijk kan je ook opwarmen in het restaurant op de campings.

Zo kan je bijvoorbeeld op Camping De Wije Werelt en Camping De Haegehorst heerlijk winterkamperen. Lees hier alle informatie om bij Ardoer te kamperen in de winter.

winterkamperen

Kerstvakantie

De kerstvakantie is het ideale moment om met het hele gezin eventjes weg te gaan. Je kan natuurlijk kiezen om te gaan winterkamperen, maar ben je minder een avonturier? Kies dan lekker voor een huuraccommodatie. Vele campings zijn al dicht, maar Ardoer heeft een aantal campings die nog wel open zijn, met leuke huisjes. Hieronder een aantal campings, met leuke aanbiedingen:

1. Kerstvakantie in Overijssel

Op Recreatiepark ‘n Kaps in Tubbergen staan vele bungalows, waaronder de Kapschuur. De Kapschuur is geschikt voor 5 personen en gebouwd rondom een boerenerfje, geheel in traditionele Twentse stijl. De bungalow is huiselijk warm en gezellig ingericht, waardoor je je meteen thuis voelt. Vooral als het sneeuwt en jij knus binnen zit! Tevens ben je zo in Duitsland, dus vergeet niet om een kerstmarkt te bezoeken in ons buurland.

Wil je meer weten over Kaps en de kerstaanbieding? Klik dan hier

Kapschuur Overijssel

2. Kerstvakantie in Zeeland

Aan het Veerse Meer in Zeeland ligt De Paardekreek. Deze beschikt over een bijzonder villapark. De villa’s hier liggen direct aan het water. Daarnaast is de omgeving ook erg mooi. Pak je zelf goed in en maak een strandwandeling of bezoek een Zeeuws dorpje in kerstsfeer. De Paardekreek in Kortgene heeft een speciale aanbieding in Villa De IJsvogel, geschikt voor 8 personen. Dus neem opa en oma ook mee op kerstvakantie!

Wil je meer weten over  De Paardekreek en groepsaccommodatie De IJsvogel inclusief aanbieding? Klik dan hier

kerstvakantie zeeland

3. Kerstvakantie op de Veluwe

De Veluwe is een prachtige plek om een mooie winterwandeling te maken en om te genieten van de natuur. Ga bijvoorbeeld met de kinderen spoorzoekertje doen, je kan namelijk allerlei soorten dierensporen vinden als het net heeft gesneeuwd! Vanaf De Wije Werelt in Otterlo loop je zo de bossen in. En ook hier kan je kerst vieren in een 6-persoons Boslodge. De sfeervolle huisjes zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen en daarnaast kunnen 2 personen slapen in de gezellige bedstee.

Wil je meer weten over  De Wije Werelt en de knusse Boslodge inclusief aanbieding? Klik dan hier

Kerstvakantie Veluwe Kerstvakantie Veluwe

 

Maar dit zijn niet de enige parken bij Ardoer.com die kerstaanbiedingen aanbiedt! Als je benieuwd bent naar de andere aanbiedingen en mogelijkheden, ga dan naar www.ardoer.com/aanbiedingen/kerst