Mohocar Caravans

Wij zijn dealer van Eriba en Weinsberg caravans en sinds 2015 ook Kip-servicepunt. Bent u op zoek naar een ander merk caravan informeer dan eens naar de mogelijkheden.
Op ons buitenterrein en in de showroom staan ongeveer 50 occasions. Alle occasions worden afgeleverd met een Bovag onderhoudsbeurt en remmentest, op de caravans boven de € 5000,- geven we 4 jaar garantie mits deze jaarlijks aangeboden worden voor een onderhoudsbeurt

In de kampeerwinkel hebben we diverse kampeerartikelen, campingmeubelen en vele accessoires op voorraad, ook voor een luifel of tent kunt u bij ons terecht. Begin 2014 hebben we een voortenten-en luifellijn opgezet speciaal voor Kip caravans, wij kunnen voor elk type Kip caravan een luifel of tent leveren.

In onze werkplaats doen we elk jaar talloze onderhoudsbeurten en reparaties aan alle merken caravans, vouwwagens en het kampeerdeel van een kampeerauto. Ook voor aangepassing van uw caravan of voor de inbouw van accessoires kunt u bij ons terecht.
Tevens zijn we een Achmea gecertificeerd schadeherstelbedrijf en herstellen we schades voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Bekijk ons magazine

Contactinformatie

Mohocar Caravans 0529-454425
Eskampweg 33 info@mohocar.nl
7731 TA Ommen http://mohocar.nl