Kabe Imperial 560 XL 2016 staat bij Recreama Caravans Groningen

De nieuwe Kabe Imperial 560 XL 2016, het neusje van de zalm!

De Kabe Imperial 560 XL 2016 staat nu bij Recreama Caravans Groningen. De Kabe Imperial is het neusje van de zalm van de caravanbranche. Deze zeer bijzondere caravan heeft alles aan boord wat u van deze rijdende vakantievilla mag verwachten. Zo kunt u met de Kabe Phone Up via uw smartphone op afstand de verwarming van de caravan bedienen. Standaard heeft de Imperial een complete uitrusting met de ALDE 3020 kachel, vloeistof vloerverwarming, handdoekenradiator, Dometic airconditioning, 4-pits kooktoestel met 2 gaspitten en 2 inductiekookplaten, oven, magnetron, afzuigkap, Kabe Premium Audio systeem, centraal stofzuiger systeem, tweekleurig lederen bekleding, rondzit met loungemogelijkheid, ect.. Dit is nog maar een korte opsomming van de standaard uitrusting. De caravan biedt zo veel dat het bekijken van de caravan zeker een belevenis wordt!

 Kabe Imperial buitenzijde

Kabe Imperial 560 XL 2016 – Buitenzijde Kabe Imperial 

Veel finesses die u hier standaard aantreft

Met de Royal-serie gaf Kabe altijd al de toon aan in het segment ‘luxueus uitgeruste caravans’. Nu is er een modelserie die zich nog meer onderscheidt: Kabe Royal Imperial. Veel finesses die u hier standaard aantreft, zijn bij de overige modellen niet als optie leverbaar.

Kabe Imperial Rondzit

Kabe Imperial 560 XL 2016 – Rondzit Kabe Imperial

Kabe biedt u veel keuze!

Met de verschillende modellen uit de Edelstenenserie, Royalserie, Haciendaserie en Imperialserie heeft u keuze uit verschillende uitrustingsniveaus en een grote reeks aan verschillende plattegronden. De kwaliteit staat bij Kabe voorop dus vanaf de kleinste Edelsteen tot de grootste Imperial is de kwaliteit hetzelfde. Hang- en sluitwerk, meubilair en casco is hetzelfde. Dat maakt elke Kabe een echte Kabe.

Kabe Imperial Fornuis

Kabe Imperial 560 XL 2016 – Fornuis Kabe Imperial

 

Bron: www.recreama.nl/kabe-caravan-modellen-2016