Hobby 2018: veel detailverbeteringen

Zeven series, 56 indelingen

WL-170609-038

Voor het modeljaar 2018 is vooral de serie ONTOUR flink onder handen genomen. Nieuwe meubeldecors, nieuwe bekledingsstoffen, gespiegelde lay-out (geen cassettetoilet ledigen vanuit de voortent), nieuwe exterieur ‘illustraties’, logo’s en nog veel meer, ook technische. Koelkasten zijn voorzien van een DM Fashion Grey deur: prachtig. En natuurlijk nu op veel plaatsen USB en 230V wandcontactdozen.

 

 

Uiterlijk is de ONTOUR het meest van alle Hobby-modellen veranderd. De buitenzijde is nu in alle opzichten een Hobby, gelijk de andere series. Maar compact en wendbaar blijft de ONTOUR, met een breedte van 220 cm. De ONTOUR blijft de ideale reiscaravan. Samen, maar ook met kinderen.

 

WL-170609-042De 390 SF is de kleinste Hobby, maar toch nog altijd heel compleet. Met een vast tweepersoons bed, een zitgroep, een compacte sanitaire ruimte en een comfortabele keuken. Uitgerust met éénpersoonsbedden zijn de 460 DL en 470 UL, met dinette of rondzit. De gezinswagen 470 KMF heeft een stapelbed. Alle Hobby ONTOUR caravans zijn voorzien van de nieuwe, bredere toegangsdeur die ook in de andere series al wordt toegepast.

 

 

De Hobby Caravans zijn verkrijgbaar bij de volgende Viva Kamperen specialisten:

Cannenburg Caravans en Campers Almere www.cannenburg.nl
Caravan Centrum Emmen Emmen www.cc-emmen.nl
Caravanlife Gorter Heinkenszand www.caravanlife.nl
Klein Caravans Nieuwerkerk a/d ijssel www.kleincaravans.nl
Knobben Caravans BV Rijssen www.knobbencaravans.nl
NCC Marum Marum www.ncc-marum.nl

 

Foto’s: © Willem D A Laros