Herfstvakantie

Tijd om er nog even op uit te gaan

Brr… aan de temperatuur ‘s ochtends kan je merken dat het al herfst wordt! Er staat een ijslaagje op de auto, de blaadjes vallen van de bomen en het wordt weer eerder donker. Maar dat betekent ook; een geweldige kleurenpalet aan bruintinten in de bossen, aan de kou ontsnappen door mooie musea te ontdekken, lekker uitwaaien aan het strand of een bockbiertje drinken in een pittoresk dorpje! Het is tijd voor herfstvakantie!

8023096916_4773599dc0_k

Herfstvakantie in Zeeland!

Ook in dit weer is het nog fijn om te gaan kamperen in een caravan of camper. Overdag eropuit en uitwaaien aan het strand en ‘s avonds opwarmen met een warme chocolademelk en samen een leuk bordspelletje doen. Of je kan een bezoekje brengen aan het leuke café/restaurant op de camping. Strandpark De Zeeuwse Kust heeft bijvoorbeeld een comfortabel haardvuurtje in hun restaurant, waar je je om heen kunt nestelen.

Zeeland is de provincie van zon, zee en wind. Een provincie van zilte zaligheden. Hier kan je actief wandelen, fietsen of varen. Ardoer.com heeft maar liefst 13 campings in Zeeland. Ontdek Zeeland en profiteer van een leuk herfstarrangement:

• 3 overnachtingen op een kampeerplaats of in een chalet, lodge of villa
• Zeeuws welkomst 3-gangen diner met streekgerechten
• Een familie vaartocht over de Oosterschelde om zeehonden en bruinvissen te ontdekken.
• Een luxe ontbijt
• Gratis de “Zo Ontdek je Zeeland-Pas”, deze geeft recht op gratis vervoer en korting op toegangskaartjes voor o.a. musea

Dit leuke arrangement is te boeken via Herfstvakantie Zeeland.

Herfstvakantie Nederland

Herfstvakantie op de Veluwe!

De Veluwe biedt rust, ruimte, stuifzand, prachtige bossen, wildsporen, uitgestrekte heidevelden, een herder met schaapskudde, zacht stromende beken en nog veel meer! Voor iedereen die hier naartoe komt is het genieten!

Over de Veluwe lopen edelherten, moeflons (wilde schapen), wilde zwijnen, reeën en damherten. Het is ook mogelijk om onder begeleiding van de boswachter van Staatsbosbeheer, De Wildarena te bezoeken. Kom zelf het wilde dierenleven ontdekken op de Veluwe tijdens een kampeervakantie op één van de campings aan de Veluwe. Klik hier voor meer informatie.

Herfstvakantie in Nederland

De Veluwe en Zeeland zijn natuurlijk niet de enige plekken waar je heerlijk herfstvakantie kan vieren. Breng een bezoekje aan camping De Heldense Bossen in Limburg, waar in de herfstvakantie volop activiteiten zijn, want daar zorgt het recreatieteam voor. Of verblijf op een camping in Twente en maak een uitstapje richting Duitsland, waar de vele kerstmarkten zich al aandienen.

Zoals je kunt lezen: de herfstvakantie is het ideale moment om er nog even tussen uit te gaan met de caravan of camper. Lekker met z’n tweeën of met het gezin, iedereen zal ervan genieten. Bekijk hier alle herfstaanbiedingen.