Groots en veilig genieten

Vakantie is vrijheid

Er kan niets op tegen een vakantie met caravan of kampeerauto. Je bepaalt waar je heengaat, wanneer en hoe lang. Je woont op het gras, je snuift de frisse lucht, je geniet van strand of bos, van steden en musea. En je ontbijt om 11.00 uur – kom daar in een hotel maar eens om. Kinderen maken vriendjes en vriendinnetjes.

Vrijheid

Vakantie is vrijheid. Daarom ook Viva kamperen! Want kamperend ben je dicht bij de natuur. Merk je weer dat je leeft. Roodborstjes rond de voortent. Eindeloos kletsen bij een kampvuur. Slapen met het getik van regen op het dak. Gewekt worden door de eerste zonnestralen. Een ree zien, misschien zelfs wel wilde zwijnen.

Veiligheid

Vakantie is ook: veiligheid. De caravan of kampeerauto waarmee je onderweg gaat dient in een onberispelijke staat te zijn. Remmen, banden, verlichting: zaken die onderweg van het grootste belang zijn. Gas, stroom, ventilatie, waterdichtheid: die zaken zijn op de plek van de overnachting belangrijk.

Als de Viva-organisatie achter jouw rollend vakantieverblijf staat weet je dat het met de veiligheid dik in orde is. Want wij schrijven Veiligheid met een hoofdletter! Laat je caravan of camper minstens één keer per twee jaar door een Viva bedrijf keuren (BOVAG). En ben je erg veel onderweg is elk jaar wel zo veilig.