Geluid uit een cilindertje

Mobiel en verrassend rijke klank

WL-151030-008Eigenlijk komt er helemaal geen geluid uit dit cilindertje dat de Vsoundbox heet: het geeft alleen geluid door. En hoe! Het kleine apparaatje bevat een schakelaar, een lichtje en een micro-USB aansluiting. Die laatste is nodig om de accu in de Vsoundbox op te laden. Maar dan komt het. Verbind simpel via Bluetooth je telefoon of tablet met de Vsoundbox en de muzikale lol kan beginnen. Want als je op de telefoon vervolgens muziek afspeelt gaat de Vsoundbox trillen. Zet de cilinder op een harde ondergrond (tafel, kast, vensterbank) en je gelooft je oren niet: een volle muziekklank vult de ruimte!

 

 

 

Ik probeerde de Vsoundbox in de caravan en het resultaat was verbluffend. Overdag staat de Vsoundbox in een open bovenkastje en ‘s avonds, als de kleinzoon slaapt, staat hij bij ons op de caravantafel. In beide gevallen hebben we een prima geluid. Dankzij Spotify hebben we ook nog eens de muziek die we willen horen. Overdag Dikkertje Dap, ‘s avonds Johan Sebastiaan Bach. De Vsoundbox vindt het allemaal prima.

De Vsounbox – leverbaar in verschillende kleuren – is gemakkelijk via internet te bestellen. De prijs is 60 euro en bestellen kan hier.