Getaway Travel Reisfoto van het jaar 2017

Deelname t/m 31 december 2017
WL-170110-008

Ook de kampeerder komt op de Vakantiebeurs aan bod.

De Vakantiebeurs gaat samen met online reisplatform Getaway Travel en Qatar Airways de Reisfoto van het Jaar verkiezing organiseren. De maker van de mooiste (verre) reisfoto wint twee tickets naar Nieuw-Zeeland met Qatar Airways. De winnaar wordt vrijdag 12 januari – op Photo Friday – op de Vakantiebeurs bekendgemaakt. Op deze dag staat reisfotografie met veel masterclasses en worskshops centraal.

 

Reisfoto van het Jaar

De Reisfoto van het Jaar wedstrijd beleeft dit jaar haar tweede editie. Aan de eerste editie deden meer dan 8.000 (amateur) fotografen mee en meer dan 40.000 reizigers brachten hun stem uit.
De winnaar wordt bepaald door een vakjury van docenten van de Getaway Academy. De Getaway Academy is het opleidingsinstituut van Getaway Travel waarin semi-professionele en amateur content makers opgeleid worden binnen de vakgebieden reisfotografie, reisvideo, travel bloggen en copy-writing.

 

 

Photo Friday

De Reisfoto van het Jaar verkiezing heeft een rechtstreeks verbinding met de Vakantiebeurs die van 10 tot en met 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt. Op “Photo Friday” geven de docenten van de Getaway Academy workshops en Masterclasses. Op het programma staan onder meer workshops portretfotografie, wildlife fotografie en fotografie met je smartphone.
De genomineerde deelnemers zijn aanwezig bij de uitreiking van de reisfotowedstrijd. Hun foto’s worden besproken door de vakjury en uiteindelijk verlaat één winnaar de Jaarbeurs met twee tickets Nieuw-Zeeland op zak. Photo Friday vindt plaats in de Experience hal, in hal 9, op vrijdag 12 januari.

Meedoen met de reisfoto van het jaar verkiezing? Bekijk de website.

 

WL-170110-009

De Vakantiebeurs vorig jaar. (Foto: Willem D A Laros)

Over de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is de perfecte aftrap om alvast in de juiste vakantiestemming te komen. Doe inspiratie op, plan een leuke stedentrip, waan je in de jungle of voel de hitte van de woestijn. Twijfelt de vakantieganger of hij zijn drone moet meenemen op vakantie, een compactcamera of een spiegelreflex? Dat treft, de vrijdag van de Vakantiebeurs staat in het teken van fotografie.

Meer info op vakantiebeurs.nl