Fiets en Wandel in de Jaarbeurs

Fiets- en Wandelbeurs + E-bike Experience

Twee beurzen voor de prijs van één. Liefhebbers van e-bikes, fietsen en wandelen zullen een volle dag hebben aan de Fiets- en Wandelbeurs en de E-bike Xperience op 20 en 21 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Een kaartje voor de ene beurs is ook geldig voor de andere.

Op de Fiets- en Wandelbeurs kiezen ze onder andere de Fietsroute van het jaar 2016. Daarvoor in de race zijn nog: fietsnetwerk La Wallonie picarde à vélo, in België, de Herzroute, in Zwitserland en La Vélo Francette, Frankrijk. De laatste kanshebber is een route in eigen land: de Van Gogh fietsroute in Brabant. Wie van de vier gaat het worden? De winnaar neemt de trofee in ontvangt op de eerste beursdag zaterdag 20 februari om 10:15 in Zaal 3. Aansluitend geeft de winnaar daar een presentatie van de route.

E-bike Xperience biedt drie verschillende testparcoursen. Met de city bike of commuter (wat staat voor sportieve stadsfiets) kun je bijna een kilometer lang genieten van een op de Nederlandse verkeerssituatie aangepast parcours inclusief hoogteverschillen. Het tweede parcours is ideaal om de snelste e-bikes, de zogenaamde speed-pedelecs, tot hun maximum snelheid te versnellen. Wil je de e-mountainbike proberen dan heb je 1200 vierkante meter parcours en komt elk onderdeel van deze veelzijdige trap-ondersteunende terreinfietsen tot hun recht. Je hoeft je dus echt niet te vervelen.

E-bike Xperience

 

Data: zaterdag 20 en zondag 21 februari 2016 Jaarbeurs Utrecht

Adres: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Openingstijden beide dagen 10.00 – 17.00 uur.

De toegangsprijs aan de kassa:

Volwassenen € 15,00.
Jongeren van 13 – 25 jaar € 7,50
Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Lees hier alles over de Fiets- en Wandelbeurs www.fietsenwandelbeurs.nl

Lees hier alles over de E-bike Xperience:www.ebikexperience.nl