Fendt is klaar voor het nieuwe seizoen

Zelfstellende Al-Ko rem, nieuwe geïntegreerde zijverlichting op alle series

Fendt verbetert het comfort, de veiligheid en de uitrusting voor het komende seizoen. Enkele aanpassingen gelden voor alle series, zoals bijvoorbeeld de nieuwe geïntegreerde zijverlichting en de nieuwe lijsten onder de deuren. Een duidelijke familie-look aan de buitenkant en de montage van de Al-Ko AAA zelfstellende Premium Brake zien we eveneens in alle series. Afhankelijk van het model worden ook het laadgewicht, de assen en het chassis onder handen genomen. Onderdelen van topserie Brillant zien we nu ook terug in andere modellen. Zo heeft komend seizoen niet alleen de Brillant een bodem bekleed met GFK maar zien we dat ook bij de Diamant. De verschillende series houden, ondanks het familiegezicht een duidelijk eigen gezicht. Er blijft veel te kiezen bij Fendt. Modern, jong, klassiek, praktisch, elegant het is er allemaal. De series Saphir en Opal kregen een geheel nieuw interieur, de andere series werden in meer of mindere mate onderhanden genomen. Bij de Bianco blijft er keus uit de Bianco, met klassieke meubeltinten en de Bianco Selection met modern hout Bi-color interieur. De Tendenza blijft het model waar nieuwe ideeën in uitgeprobeerd worden. De klanten weten dit te waarderen, dus Fendt gaat hiermee door. Met 49 indelingen denkt Fendt voor iedereen de perfecte caravan in huis te hebben.

De Saphir

De Saphir is er in maar liefst 15 verschillende indelingen. Nieuwe stoffen en meubeltinten, natuurlijk de AAA Premium Brake van Al-Ko en de nieuwe zijverlichting.  Zoek je een uitvoering met kinderbed? Van de Saphir zijn dat er vijf. Nieuwe indelingen bij de Saphir zijn de 515 SKE, de 700 SFD en de 700 SGD. In de modellen 465 SFB, 515 SG en 515 SKE zit vanaf het nieuwe seizoen een Slim Tower koelkast met een inhoud van 150 liter. De Saphir is er vanaf zo’n  19.000 euro.

De Bianco en Bianco Selection

Een verbeterd interieur, de eerste met klassiek hout de tweede met moderne witte kastkleppen. De Bianco en Bianco Selection zijn er vanaf 16.690 euro.

Bianco Selection Sportivo

Comfort en sportiviteit in combinatie met een aantal extra’s die op de Sportivo gewoon standaard zijn. Dakrails en een ladder, speciale print, alu-velgen. Twee interieur-stijlen en één indeling. Samen met de vijf Bianco en acht Bianco Selection indelingen zijn dat er 14 om uit te kiezen. Nieuwe indelingen zijn de Selction 435 SF en 495 SFE. Een Super Slim Tower met een inhoud van 150 liter zit vanaf nu in de 465 SFB en 515 SG.

Sportivo_PR

Tendenza

Als Fendt iets nieuws heeft, dat stopt ze dat eerst in de Tendenza. Daarom is dit model ook de trendsetter van het merk. Voor komend seizoen zien we een nieuwe plafonnière, verchroomde elementen en nieuwe kussens plus rugleuning. Er komen drie nieuwe indelingen, de 465 SFB en 515 SG krijgen een Slim Tower 150 liter koelkast. Vanaf 21.190 euro.

De Opal

Twaalf indelingen om uit te kiezen, ook twee varianten met de Super Slim Tower koelkast. De uitvoeringen met het bed voorin zonder raam krijgen een nieuw vormgegeven wand aan de voorkant. Hierin zit verlichting en opbergruimte verwerkt. Vanaf 21.490 euro.

Op_560_SRF_EU_S46_Durchsicht-5535

De Diamant

Drie indelingen en nieuw zijn de softclose-scharnieren, de eerder genoemde nieuwe wand voorin en nieuw gevormde bovenkasten. Voor 29.490 euro staat hij voor de deur.

De Brillant

Twee indelingen, nieuwe softclose-scharnieren, nieuwe wand voorin, Truma airco Aventa Comfort, Truma C6 E verwarming met iNet systeem. Hierdoor kun je de verwarming en airco bedienen via je telefoon, tablet of pc. Als je nog op het strand bent de airco aanzetten bijvoorbeeld. Vanaf 44.290 euro.

Performance pakket

De ultieme reiscaravan is een Fendt met het Performance pakket: een Truma mover inclusief Power set, een Al-Ko ATC trailer control, Thule Omnistor 6200 luifel van 4 meter lang, Truma Duo Contol CS, opgewaardeerd maximaal totaal gewicht van 1700 kilogram, het soundpakket, een flatscreen en meer. De  acht modellen waar dit pakket opzit zijn: De Bianco 465 SFB, 515 SG, de Bianco Selection 465 SFB en 515 SG, de Tendenza 465 SFB en 515 SG en de Opal 465 SFB en 515 SG.

www.fendt-caravan.com/nl.

 

Tags: