‘Draadloos’ de caravan rechtzetten

Voor caravan en kampeerauto
WL-151030-002

(c) Willem Laros Lampjes geven aan hoe scheef de caravan nog staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het heet de U-Level en het laat zich nog het beste omschrijven als een ‘waterpas met uitlezing op afstand’. Het apparaatje bestaat uit een ontvanger en een zender, die samen één geheel vormen als zij niet in gebruik zijn. In gebruik is het een handig hulpmiddel bij het rechtzetten van caravan of kampeerauto.

Bij aankomst op een camping is de eerste klus doorgaans het rechtzetten van de caravan (of camper natuurlijk). Dat kan met een waterpas, al levert dat met de caravan wel voortdurend heen en weer lopen op. De waterpas ligt namelijk binnen op de grond, maar jijzelf staat buiten. Of misschien wel in de auto, om de caravan een wielkeg op te rijden. Ook bij gebruik van een parkeerhulp (mover) sta je buiten de caravan. Met de U-Level om je nek en zijn ‘wederhelft’ op de caravanvloer zie je precies wanneer de caravan recht staat. De twee helften communiceren met elkaar en laten met kleine ledlampjes zien aan welke zijde de caravan omhoog of omlaag moet. Slim toch?! En ja, in tegenstelling tot een waterpas is dit ook in het donker goed te zien.

De U-Level is verkrijgbaar bij uw Viva kampeerspecialist. Het apparaatje werkt met 2 x 2 AAA batterijtjes, opgenomen in de verpakking. Meer informatie vind je hier.

De consumenten(advies)prijs van de U-Level is €135,-

WL-151030-003

(c) Willem Laros De waterpas ligt er nog – maar is met de U-Level niet meer nodig.