Dordrecht Open 2015

Alle nieuws, accessoires en meer. Gratis entree, gratis parkeren. Mis het niet.

Op de hoogte blijven van de laatste primeurs en noviteiten? Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen? Op zoek naar een nieuwe caravan of camper? Dan mag je de Dordrecht Open dit jaar zeker niet missen. Kom van 5 tot en met 13 september, dagelijks tussen 11 en 17 uur, caravans en campers kijken van de merken Hobby, Fendt, Adria en Sun Living.

Adria, Hobby, Fendt, Sun Living

De campers van Hobby, Sun Living en Adria en de caravans van Adria, Hobby en Fendt. Alle nieuws is te zien, u mist geen enkele noviteit. Bijna elke indeling staat klaar om van binnen en buiten bekeken te worden. Noviteiten als de nieuwe Alpina, Altea4Two, Coral XL en Compact zullen worden getoond. Maar ook de Adria Silver Collection modellen. Een collectie bestaande uit een buscamper, twee crossover campers en drie caravans unieke Adria modellen alleen maar verkrijgbaar tijdens dit jubileum jaar. Ook is er op de Dordrecht Open veel informatie over accessoires.

Er zijn twee adressen; Hobby en Fendt zijn als vanouds te zien in de showroom aan de Zeemansweg, Adria en Sun Living zijn te vinden in het Postilion Hotel.

De entree en het parkeren is gratis. Kijkt u op uw gemak rond, voor hapjes en drankjes is gezorgd. Dagelijks van 11 tot 17 uur. Dordrecht Open 2015.

adria-action-361-pd-front-2014

 

Route:

• Vanaf Breda of Rotterdam (A16) afslag ‘s-Gravendeel/Dordrecht West (afslag 20). *
• Komend uit de richting Gorinchem (A15) afslag Papendrecht/Dordrecht (afslag 23).
Volg de randweg N3 in de richting Dordrecht/Breda en neem de afslag Dordrecht West. *

* Na de afslag het industrieterrein Dordrecht West op. Daarna slaat u bij het tweede stoplicht linksaf naar Hobby Benelux en Fendt Nederland.

Het adres: Pieter Zeemanweg 170, 3316 GZ Dordrecht

Voor Adria Nederland en SunLiving gaat u bij het eerste stoplicht rechtsaf. Aan het eind slaat u linksaf. Het adres: Postilion Hotel Dordrecht, Rijksstraatweg 30, 3316 EH Dordrecht

www.dordrechtopen.nl

Dordrecht Open 2015