Dethleffs Camper 450 FR Avantgarde

Schitterend actiemodel - ook in 2018

WL-171212-003Wat een mooie caravan, is mijn eerste gedachte bij het betreden van de Dethleffs Camper 450 FR Avantgarde.  Wat een aangename sfeer, wat een handige indeling voor twee personen. De Camper van Dethleffs – het blijft toch in het Nederlands een wat verwarrende naam – heeft vooral indelingen die geschikt zijn voor het gezin. Dus met veel (slimme) opbergmogelijkheden en ook diverse indelingen met stapelbedden.

 

 

Standaard heeft een Camper een AL-KO chassis, Octagon schokdempers en een AKS stabilisatorkoppeling. Daarnaast zijn de nieuwe AL-KO AAA Premium remmen gemonteerd: deze zorgen voor een kortere remweg en dus extra veiligheid. Het GFK-dak op de Camper weet met de meeste hagelbuien wel raad.

 

WL-171212-021De zitgroep, in een bruin/blauwe bekleding, zit goed maar oogt wel wat donker. De kleuren  harmoniëren wel mooi met het lichtbruine tafel- en keukenblad. De werkruimte van de keuken is uitbreidbaar met een extra blad. Er zijn drie ruime laden voor het meenemen van levensmiddelen, pannen en potten. Smev verzorgt het driepits gasstel, Thetford de koelkast. Boven het aanrechtblad verlichten twee spotjes de culinaire activiteiten.

 

Avantgarde voordeel

Het Avantgarde-voordeel bedraagt in totaal € 3.200,-. Het omvat de al genoemde gladde beplating, de disselafdekking, aluminium wielen, een raam in de – ondeelbare – deur, aluminium rangeergrepen (chroom), een 1500 kg as, een reservewiel, een voorraam, de koelkastdeur in hoogglans zwart, de speciale bekleding ‘Pepe’ en de elektrische vloerverwarming. Stuk voor stuk extra’s die aantrekkelijk zijn en apart aan te schaffen, maar als pakket dus voordelig in één keer aanwezig in het Avantgarde actiemodel 2018.

 

De volgende Viva Kamperen specialisten zijn officieel dealer van Dethleffs Caravans

Caravan Extra in Oirschot

Klein Caravans in Nieuwerkerk aan den IJssel

NCC Marum in Marum

Liemers Caravans in Duiven

WL-171212-011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WL-171212-031

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WL-171212-017