Dethleffs Beduin heeft meer

Meer (opberg-)ruimte, meer Al-Ko onderdelen, meer plezier

Geen grote veranderingen misschien, wel iets meer van dit, iets ruimer van dat, meer inhoud hier en meer breedte daar. Alles bij elkaar is het toch gelukt om van de nieuwe Dethleffs Beduin een nog prettigere caravan te maken.

Veel ruimte

Voordat je de caravan binnenstapt door de, met 70 centimeter prettig extra brede, deur kun je je schoenen al meteen opbergen in een ook al ruime la die onder de zithoek vandaan te schuiven is. Aan (opberg-)ruimte heb je in de Beduin sowieso geen gebrek. Een handige apothekersla in het keukenblok, een extra uitklapbaar werkblad, 142 liter inhoud in de koelkast, vier pitten en rondom bovenkastjes waar je alles wat je kwijt moet ook in kwijt kunt. Deze bovenkastjes hebben een mooi afstekende beige rand met chromen sierstrip. In combinatie met het meubeldecor Virginia vormt dit een smaakvol geheel. Ook wat het slaapcomfort betreft kom je niks te kort. Daar zorgen een lattenbodem en een zeven-zone-koudschuimmatras voor.

Aan de buitenkant valt de nieuwe bumper met Hella verlichting op. Minder opvallend, maar wel aanwezig, dat zijn de Al-Ko onderdelen als zelfstellende remmen en stabilisatie-pakket. De nieuwe Beduin komt er in verschillende uitvoeringen.

Dethleffs Beduin 2016

 

Meer informatie: www.dethleffs.nl