Deel 9: Alex en Sandra starten een camping in Frankrijk

Afscheid van Baido

Het is alweer een hele tijd geleden dat het vorige verhaal geschreven is, dus het wordt weer hoogtijd voor een update. Allereerst wil ik dit bericht beginnen met het volgende bericht voor de mensen die nog niet op de hoogte zijn:


a9 2Met een gebroken hart en veel verdriet hebben we op 24 augustus afscheid moeten nemen van onze allerliefste kameraad, allemansvriend en campinghond Baido. Het doet ons veel pijn dat we hem op veel te jonge leeftijd hebben moeten laten gaan.
Baido, je was de beste hond die een baasje zich maar kan wensen. Bedankt voor al onze mooie momenten samen.
01/04/2010 – 24/08/2017

En we willen iedereen bedanken voor alle steun die we hebben gehad! Met name ook de gasten die op dat moment op de camping aanwezig waren. We missen hem nog elke dag, maar gelukkig hebben we veel afleiding door Merijn! Die overigens erg snel groeit en inmiddels zijn eerste ochtenden naar de crèche is geweest.

 

a9 4Ook het campingleven gaat door

In augustus hebben we een paar gezellige drukke weken gehad. We hebben ontzettend leuke gasten mogen ontvangen waardoor de sfeer op de camping erg goed was. Mede daardoor zijn ook onze table d’hotes avonden erg succesvol geweest.

De avondjes met de mede kampeerders aan een lange tafel zorgen voor leuke gesprekken en veel gezelligheid.

 

2e ster!

Eind augustus is de camping gekeurd en hebben we onze 2de ster mogen ontvangen! Voor ons natuurlijk erg leuk maar ook goed om aan de gemeente te kunnen laten zien wat we in nog geen jaar tijd voor elkaar hebben gekregen.
Iedereen in het dorp is overigens ontzettend blij om te zien dat er weer leven op de camping is! En dat zal de komende jaren verder groeien verwachten wij.

 

Drone beelden

En dan hebben we nog Hans Nieuwenhuis, een hele gezellig gast die met zijn drone een hele mooie video van onze camping heeft gemaakt. Deze video laat in een paar minuten duidelijk zien hoe de camping er vanuit de lucht uitziet! We zijn hem hier dan ook erg dankbaar voor. Het filmpje is onderaan dit blog te zien!

 

Beursbezoek

Omdat het najaar inmiddels weer begonnen is, zijn wij druk bezig met het plannen van onze winter en hebben besloten om op de volgende kampeerbeurzen te gaan staan:

  • Kampeerbelevenis – Bergeijk (10, 11 en 12 november 2017)
  • De Vrijbuiter – Roden en Gouda (tussen Kerst en Oud & Nieuw)
  • Pauw Recreatie – Heerhugowaard  (27 en 28 januari 2018)

En de volgende SVR-beurzen:

  • Hardenberg (27 januari 2018)
  • Leeuwarden (3 februari 2018)
  • Den Bosch (17 februari 2018)
  • Vijfhuizen (24 februari 2018)

a9 1Op de kampeerbeurzen kunt u behalve met ons kletsen ook de nieuwe campingfolder van 2018 meenemen. We hopen hier weer veel nieuwe gasten tegen te komen, maar we vinden het uiteraard ook heel leuk om met de gasten van het afgelopen jaar te kletsen!

De eerste boekingen voor 2018 hebben we al mogen ontvangen, niet alleen voor de kampeerplaatsen maar ook voor onze nieuwe kampeertenten! Deze tenten komen samen op het achterveld te staan met goed uitzicht op zowel het zwembad als de speeltuin. Ideaal dus voor gezinnen met jonge kinderen.

 

 

www.campingdunlepalestel.fr

www.facebook.com/campingdunlepalestel

Lees hier alle delen van ons avontuur!