Deel 6: Alex en Sandra starten een camping in Frankrijk

pizza, ijsjes en een zwembad!

Blog april 1Wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Inmiddels is het alweer half april geweest en tijd voor ons nieuwe blog. We genieten ontzettend van de camping en de gasten die we tot nu toe hebben mogen ontvangen. Leuk dat we ontzettend veel gasten via Facebook bij ons komen.

Aangezien we nog wachten op de goedkeuring van de vergunning voor het bouwen van de receptie (wat duurt het toch lang.. ) hebben we een safaritent als tijdelijke receptie neergezet.

 

Pizza & ijsjes

We hebben vertegenwoordigers van verschillende groothandels op bezoek gehad en met een aantal van hen hebben we afspraken gemaakt voor een samenwerking. De eerste levering is inmiddels geweest en buiten de ijsjes hebben we ook wat tafels, stoelen en parasols gekregen voor op ons terras, erg gezellig! Ook gaan we vanaf deze week verse pizza’s verkopen.

 

Blog april 3Zwembad!

 

Langzaam aan wordt de camping steeds mooier. Bijna alle bomen staan volledig in het blad. En de camping ziet er groen uit!

Het opbouwen van het zwembad is inmiddels ook begonnen. Eerst hebben we de bovenste graslaag weggegraven, waarna we alles goed moesten egaliseren. De buitenrand opzetten en van de week is er 6000 kg zand geleverd om de binnenkant van het zwembad te egaliseren.

 

Blog april 5Inmiddels is dit allemaal gebeurd en ligt de liner in het zwembad. Deze moeten we nog goed strak trekken en daarna kunnen we beginnen met het vullen van het zwembad. Dan heeft onze camping in Frankrijk ook een zwembad.

 

We zijn benieuwd wie de eerste duik straks durft te nemen! :)

 

Hulp van familie

De komende weken krijgen we ook wat hulp van familie. De zwangerschap gaat nu ook richting het einde en het zware werk moet ik helaas laten liggen. Hoe graag ik het ook zou willen. Ook hebben we af en toe een afspraak in het ziekenhuis  en dan is het fijn als er familie op de camping kan blijven. Je weet ten slotte maar nooit wanneer de bevalling begint.

 

logo-nov-16www.campingdunlepalestel.fr

www.facebook.com/campingdunlepalestel

Lees ook: deel 1 ,deel 2deel 3deel 4 en deel 5 van ons avontuur!

 

blog april 2