Caravana 2017 trekt 47.000 bezoekers

In 2018: van 18 t/m 23 januari
WL-160620-570

Tijdens de Caravana 2017 werd de Knaus Travelino tot Caravan van het Jaar verkozen.

Het kamperen zit weer in de lift, zo is gebleken de afgelopen dagen in het WTC Expo Leeuwarden. Van 19 t/m 24 januari was kamperend Nederland te vinden op de 57e editie van de Caravana, die dit jaar maar liefst 47.000 kampeerliefhebbers heeft getrokken.

 

 

 

 

 

Kwalitatief goede bezoekers

Vanuit het hele land trotseerden fanatieke kampeerders de kilometers om de Caravana te kunnen bezoeken. Beursmanager Femke Beekink kijkt dan ook terug op een geslaagde beurs. ‘’We hadden zondag wat concurrentie van het weer. Desalniettemin hebben we er samen met de standhouders weer een prachtige presentatie van gemaakt. Ondanks de lichte daling in bezoekersaantallen zijn de standhouders positief: de kwaliteit van de bezoekers was goed en er is veel verkocht!’’

Primeurs in Nederlandse media

De vele primeurs op kampeergebied, onder andere de Paradiso, de duurzame trekauto’s en de ANWB en NKC verkiezingen trokken de aandacht van de media. Ook het boek ‘Dus u wilt een camper?’ van Arie en Tineke de Ruijter stond in de schijnwerpers.

Beekink is optimistisch als het gaat om de toekomst. De Caravana wordt in 2018 opnieuw in januari georganiseerd in het WTC Expo Leeuwarden.

 

Tags: