Rustiek kamperen: weg van de drukte

Honderden rustige campings in heel Europa

Kleinschalig kamperen in de natuur: een groeiende groep liefhebbers kiest voor deze vorm van vakantie vieren. In de nieuwe gids Rustiek kamperen Midden- en Zuidoost-Europa zijn de honderd meest rustieke campings beschreven in Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Servië, Montenegro, Albanië en Macedonië. Niet de meest voor de hand liggende kampeerbestemmingen, maar daarom eigenlijk wel extra aantrekkelijk. Wat de honderd campings gemeen hebben is alles wat met rustiekLees meer»

CamperReisMagazine boordevol bestemmingen

Zwitserland, Tsjechië, Griekenland, Noorwegen en meer

Het eerste nummer van CamperReisMagazine in dit jaar staat werkelijk bol van de heerlijke camperbestemmingen. Een droomreis naar Marokko, maar ook een route door centraal Griekenland. In Denemarken werd het mooie Lolland-Falster bezocht. Tsjechië is een Boheems paradijs, in Zwitserland stuurde de redactie over de Grand Tour of Switzerland en in Noorwegen werd koers gezet naar de schitterende eilandengroep Lofoten in het noordwesten.   Camperplaatsen Daarnaast vind je in dit nummer informatieLees meer»

KCK maart 2018: Schotland en gezinstenten

Redacteur Wenting: "Jonge ontwerpers inspireren."

Rooskleurige toekomst, staat er boven het voorwoord van het maartnummer van de KCK, de Kampeer & Caravan Kampioen. “Het kamperen zit in de lift en dat is niet verwonderlijk”, vindt redacteur techniek Ruud Wenting. En dat is te danken aan de economie, maar volgens hem zeker ook aan de branche. “De huidige modellen zijn innovatief, praktisch, luxe en vaak juweeltjes om te zien door hun moderne design aan binnen- en buitenkant.” DatLees meer»

NCC De Caravan: maartnummer vol activiteiten

Met nieuws van de Caravana 2018

Het blad De Caravan van de NCC – die intussen ook campers van harte welkom heet – gaat alweer zijn 42e jaargang in. De Caravan is een blad voor de leden en niet in de winkel te koop. Maar naast de ledeninformatie – vooral over de diverse kampeeractiviteiten op eigen terreinen en elders – is er ook ruimte voor nieuwe modellen caravans en campers en kampeeraccessoires. De voorpagina toont het resultaat vanLees meer»

KCK december2017 / januari 2018

Met de genomineerde Campings van het Jaar

In de jongste KCK wordt alweer voorzichtig vooruit gekeken naar de lente. Maar het meest opmerkelijke is wellicht het voorwoord van Liza Schreurs, eindredacteur van de KCK. Zij werkt al jaren voor deze uitgave maar had nog nooit een meter met een caravan achter de auto gereden. Toch een beetje als een redacteur van een bierblad die alleen wijn lust… De hoofdmoot van dit nummer gaat over elektrisch rijden. Wat is deLees meer»