Autoweek | Campers met multitest halfintegralen

Plus overzicht 2018-nieuws

Autoweek is zojuist verschenen met een special, geheel gewijd aan campers. Een groot deel van de inhoud is afkomstig van het Duitse zusterblad Autobild Reisemobil, maar daarnaast zijn er ook Nederlandse pagina’s aan toegevoegd. Met onder meer het nieuws voor 2018, leuke hebbedingen voor onderweg en op de camping en enkele portretten van ‘camperstellen’. In de multitest van halfintegralen komen vijf populaire merken aan bod. Verder is er een uitgebreide camperbandentest (215/70R15: maarLees meer»

KCK oktober

Met de nieuwste caravans en campers

De Kampeer & Caravan Kampioen van oktober bevat natuurlijk veel nieuws – vouwwagens, caravans en campers – voor het modeljaar 2018. We staan immers ook aan de vooravond van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 11 t/m 15 oktober aanstaande.  Maar in dit 148 pagina’s dikke nummer staat nog veel meer. Zoals een test met Japanse trekauto’s met een éénliter motor. Verder kennismakingen met heel veel caravans , negen in totaal. De toeristischeLees meer»

KCK nr 8: Kroatië en caravanluifels getest

Ook: kamperen bij de leukste festivals

In deze KCK van de ANWB deel 2 van de nieuwste caravans en campers voor het modeljaar 2018. Met onder meer de campers van Sun Living, Hymer, Benimar, Carthago en Malibu en de caravans van Eriba en Hobby voor het komende modeljaar. Twee campers komen wat uitgebreider aan bod: de Hymer Exsis-I 504 en de Benimar Mileo 224. Toeristisch komen aan bod Kroatië (Zadar), Zuidoost-Ierland (fotoreportage) en Parkstad Limburg, het voormalige mijnbouwgebiedLees meer»

KCK juli: gebruikte caravans en Toscane

Speciale Kip actie

Enkele van de nieuwste caravans en campers staan nu al in de KCK. Sunlight met de Cliff, Carado met de Vlow, Frankia en de Eriba Exciting. Natuurlijk is er nog veel meer nieuws, maar dat komt in de volgende edities aan bod. Boeiend is verder een reportage over de aanschaf van een gebruikte caravan. Vier caravans werden daartoe binnenstebuiten gekeerd. De reisreportage is gewijd aan Maremma, een relatief onbekend stukje Toscane. DeLees meer»

Vakantiekriebels nr. 3 is uit!

Servië, Brabant, techniek en meer

Het magazine Vakantiekriebels – doelgroep: mensen die er graag met de caravan op uit trekken – is zojuist verschenen met daarin aandacht voor twee caravans, diverse bestemmingen en techniek. De technische artikelen gaan dit keer over vochtinwerking en hulpveren. De caravans die worden bekeken zijn de Caravan van het Jaar (Knaus Travelino) en de Fendt Bianco 465 TG. Voor beide typen zijn voor 2018 intussen alweer opvolgers aangekondigd en zelfs gepresenteerd.    Lees meer»