KCK nr 8: Kroatië en caravanluifels getest

Ook: kamperen bij de leukste festivals

In deze KCK van de ANWB deel 2 van de nieuwste caravans en campers voor het modeljaar 2018. Met onder meer de campers van Sun Living, Hymer, Benimar, Carthago en Malibu en de caravans van Eriba en Hobby voor het komende modeljaar. Twee campers komen wat uitgebreider aan bod: de Hymer Exsis-I 504 en de Benimar Mileo 224. Toeristisch komen aan bod Kroatië (Zadar), Zuidoost-Ierland (fotoreportage) en Parkstad Limburg, het voormalige mijnbouwgebiedLees meer»

KCK juli: gebruikte caravans en Toscane

Speciale Kip actie

Enkele van de nieuwste caravans en campers staan nu al in de KCK. Sunlight met de Cliff, Carado met de Vlow, Frankia en de Eriba Exciting. Natuurlijk is er nog veel meer nieuws, maar dat komt in de volgende edities aan bod. Boeiend is verder een reportage over de aanschaf van een gebruikte caravan. Vier caravans werden daartoe binnenstebuiten gekeerd. De reisreportage is gewijd aan Maremma, een relatief onbekend stukje Toscane. DeLees meer»

Vakantiekriebels nr. 3 is uit!

Servië, Brabant, techniek en meer

Het magazine Vakantiekriebels – doelgroep: mensen die er graag met de caravan op uit trekken – is zojuist verschenen met daarin aandacht voor twee caravans, diverse bestemmingen en techniek. De technische artikelen gaan dit keer over vochtinwerking en hulpveren. De caravans die worden bekeken zijn de Caravan van het Jaar (Knaus Travelino) en de Fendt Bianco 465 TG. Voor beide typen zijn voor 2018 intussen alweer opvolgers aangekondigd en zelfs gepresenteerd.    Lees meer»