Adria Coral Axess 600 SL beste camper van 2018

Ook winnaars in andere categorieën bekend

De Adria Coral Axess 600 SL is uitgeroepen tot NKC KAMPEERAUTO VAN HET JAAR 2018 in de categorie halfintegraal. Jaarlijks schrijft de Nederlandse Kampeerauto Club deze verkiezing uit. Nieuw dit jaar is dat de voorselectie werd gedaan door een jury van deskundigen van de NKC. Na de nominatieronde was het aan het Nederlandse publiek om te stemmen. En daar is massaal gehoor aan gegeven. Een paar duizend camperaars brachten hun stem uit.Lees meer»

Actie: Truma LevelControl Set geprolongeerd

Voordeelprijs tot 30 april 2018

Truma verlengt in samenwerking met de vakhandel de aantrekkelijke aanbieding van de LevelControl Set tot 30 april 2018. Deze bevat de Truma LevelControl en de Truma iNet Box voor een voordeelprijs van 299,00 euro. Het tarterspakket is perfect voor reizigers die belangstelling hebben voor de LevelControl, maar nog geen iNet Box in de camper of caravan hebben.   Gasvoorraad altijd onder controle De twee producten samen maken het mogelijk om gemakkelijk en nauwkeurig de gasvoorraadLees meer»

Nieuwe prijs: ‘Campingbeleving van het Jaar’

Welke camping biedt het ultieme vakantiegevoel?

De campingwereld is een belangrijke, nieuwe prijs rijker. Deze is gericht op waar het tijdens het verblijf op de camping allemaal om draait: het ultieme vakantiegevoel. Daarom organiseert Campingnavigator.com, tezamen met de Caravana, de verkiezing van de ‘Camping Experience of the Year’. Welke campings bieden de excellente beleving waar iedere vakantieganger op hoopt?   Zes categorieën   Er zijn zes categorieën in het leven geroepen. Tijdens de Caravana in Leeuwarden (18 t/mLees meer»

14 ANWB TOP campings in Overijssel in 2018

Camping Koeksebelt in Ommen nieuwkomer

In Nederland zijn in totaal 47 ANWB TOP campings van de in totaal 180 ANWB topcampings in Europa. De ANWB top campings zijn allemaal 5 sterrencampings, die jaarlijks door de ANWB worden geselecteerd en herkenbaar zijn aan het label TOP camping 2018. Camping Koeksebelt in Ommen is nieuwkomer in het rijtje van 2018. Camping Beerze Bulten is in januari 2017 zelfs uitgeroepen als  beste ANWB TOP camping van Europa. De ANWB TOPLees meer»

Truma actief op wintercampings in de Alpen

Servicemonteurs actief tussen kerst en oud & nieuw

“De Truma Service komt waar onze klanten ons nodig hebben – zelfs tijdens de feestdagen“, aldus servicemanager Michael Suckart. Ook dit jaar zijn Truma servicemonteurs van 23 t/m 31-12-2017 op zes campings in Duitsland, Oostenrijk en Italië present. Van daaruit bestrijken zij ook de omliggende (winter)campings. “Onze producten zijn uitermate betrouwbaar en duurzaam, maar er kan natuurlijk desondanks altijd een keer iets zijn.   Als bijvoorbeeld de verwarming het niet meer doet, is de wintervakantie voorbij.Lees meer»