Primeur: Adria Altea 492 UL actiemodel

Maar liefst 2400 euro voordeel

Adria presenteert de Adria Altea 492 UL, een actiemodel vol voordelen. Bestemd voor een reizend stel, dat comfortabel wil slapen en overdag veel leefruimte wenst. De actieprijs bedraagt € 19.495,-, een voordeel van 2400 euro t.o.v. de los bestelde extra’s. We noemen voor het exterieur onder meer het polyester hagelbestendiger dak, aluminium wielen, reservewiel, Heki 2 dakluik, hordeur en het zilver gekleurde i-exterieur.   Binnen vinden we onder meer een Truma kachel metLees meer»

Weinsberg Hot: in vuur en vlam

Drie hartverwarmende indelingen

Op zoek naar een caravan die je in vuur en vlam zet? Denk dan aan de Weinsberg CaraOne EDITION [HOT]! Met gloeiend hete argumenten wil Weinsberg een aankoopbeslissing wel heel gemakkelijk maken. Deze Weinsberg heeft een HOT uitvoering, een HOT interieur, een HOT exterieur, HOT kwaliteit, HOT comfort. En natuurlijk een enorme HOT prijs!   Want bij de CaraOne EDITION [HOT] bespaar je tot wel 2500 euro en krijg je heel veel uitrustingLees meer»

Dethleffs Coco: prototype lichtgewicht caravan

Licht, multifunctioneel en mooi

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht is de Dethleffs Coco is uitgeroepen tot caravan van het jaar 2018!   Op de CaravanSalon Düsseldorf konden we ‘hem’ voor het eerst zien: de Dethleffs Coco. Na een ontwikkelingstraject van twee jaar werd de opmerkelijke caravan nu gepresenteerd. Met een gewicht van slechts 638 kg schoon aan de haak. Bij het ontwikkelen is vooral op drie zaken gelet: gewicht, praktisch nut en design.  Lees meer»

Dethleffs Camper Avantgarde 460 EL: actiemodel 2018

Mooier dan ooit - aantrekkelijk geprijsd

In 2016 was de toen volledig nieuw ontwikkelde Dethleffs Camper – best een bijzondere naam voor een caravan toch? – voor het eerst op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs te zien. In twee uitvoeringen. Wij bekijken hier de 460 EL, model 2018. De prijs is positief verrassend: € 21.990,- inclusief afleverkosten, transportkosten en kenteken. Vanaf nu uit voorraad leverbaar! De standaarduitvoering van de Camper 460 EL is allesbehalve een ‘uitgeklede’ caravan. Kijk maar!Lees meer»

Dordrecht open 2 t/m 10 september

Caravans van Adria, Hobby en Fendt en de campers van Hobby, Sun Living en Adria

De CARAVAN SALON in Düsseldorf heeft nog maar net haar deuren gesloten of er staat al weer een nieuwe beurs op het programma! Van 2 t/m 10 september 2017 vindt in Dordrecht de Dordrecht Open plaats. Raak onder de indruk van het complete caravanprogramma van Adria, Hobby en Fendt en de kampeerauto’s van Hobby, Sun Living en Adria. Primeurs Iedere noviteit wordt getoond. Bijna alle mogelijke indelingen en modellen staan blinkend gepoetstLees meer»