Dordrecht open 2 t/m 10 september

Caravans van Adria, Hobby en Fendt en de campers van Hobby, Sun Living en Adria

De CARAVAN SALON in Düsseldorf heeft nog maar net haar deuren gesloten of er staat al weer een nieuwe beurs op het programma! Van 2 t/m 10 september 2017 vindt in Dordrecht de Dordrecht Open plaats. Raak onder de indruk van het complete caravanprogramma van Adria, Hobby en Fendt en de kampeerauto’s van Hobby, Sun Living en Adria. Primeurs Iedere noviteit wordt getoond. Bijna alle mogelijke indelingen en modellen staan blinkend gepoetstLees meer»

Dethleffs Coco: prototype lichtgewicht caravan

Licht, multifunctioneel en mooi

Op de CaravanSalon Düsseldorf konden we ‘hem’ voor het eerst zien: de Dethleffs Coco. Na een ontwikkelingstraject van twee jaar werd de opmerkelijke caravan nu gepresenteerd. Met een gewicht van slechts 638 kg schoon aan de haak. Bij het ontwikkelen is vooral op drie zaken gelet: gewicht, praktisch nut en design. De vorm van de caravan, waarin alle op dit moment aanwezige kennis over ‘licht bouwen’ in de Erwin Hymer Group isLees meer»

Caravan Salon Düsseldorf: 26 augustus t/m 3 september 2017

weer nieuwe recordaantallen

CARAVAN SALON Düsseldorf, ’s werelds grootste beurs rondom de mobiele vrije tijd, komt wederom met nieuwe recordaantallen. Dankzij een extra hal is CARAVAN SALON DÜSSELDORF van 26 augustus tot en met 3 september 2017 groter dan ooit. In 13 hallen en op het buitenterrein van het beursterrein van Düsseldorf presenteren 600 internationale exposanten met in totaal 130 caravan- en campermerken hun aanbod; op ruim 214.000 vierkante meter worden meer dan 2.100 vrijetijdsvoertuigen gepresenteerd.   “CARAVAN SALON is voor bezoekersLees meer»

Sprite en Swift gaan verder als Sprite caravans

Uitbreiding modellenreeks

Sprite- en Swift caravans worden al jaren gebouwd bij Swift Group Limited in Cottingham. Beide merken vinden hun weg naar de klant via verschillende dealernetwerken. Onlangs is besloten dat alle export caravans van de fabrikant onder de merknaam Sprite zullen vallen. Dit betekent dat komend jaar de Sprite serie behoorlijk uitgebreid wordt. De modelreeksopbouw omvat nu niet alleen de Alpine Sport en de Cruzer SR maar hier wordt de populaire Basecamp enLees meer»

Fendt 2018: techniek en uitrusting centraal

Nieuwe achterzijde met chroom en carbon

Fendt ‘beperkt’ de vernieuwingen voor het seizoen 2018 tot een verder verbeteren van het bestaande programma. Het meest opvallende is een nieuwe achterzijde, die de caravans een geheel nieuwe ‘automotive’-uitstraling geven. De hoogwaardige chroom- en carbondelen maken van de achterzijde werkelijk een plaatje! En kijk ook eens naar de handgrepen. Een Fendt is en blijft zeer herkenbaar. En de kwaliteit staat bij Fendt – caravanbouwer pur sang: men denkt zelfs niet aanLees meer»