Automatische uitdraaisteun van Elfoot

Met nog meer comfort op pad met je caravan

De Elfoot is een systeem om de uitdraaisteunen van een caravan automatisch omlaag en omhoog te laten gaan. Daarvoor wordt bij elke uitdraaisteun een klein motortje geplaatst.   Met een druk op de knop van de afstandsbediening gaat één poot omlaag/omhoog, of alle vier tegelijk. Niet meer bukken, niet meer zwengelen.     De motortjes stoppen bij een in te stellen weerstand: de uitdraaisteunen van een caravan zijn immers niet bedoeld om de caravanLees meer»

Eriba Touring Troll Rockabilly

Mag het een beetje rood zijn?

De Eriba Touring Troll 530 Rockabilly is een hele aparte. Kies voor een blauwe (Ocean Drive) of een rode (Rockabilly) en je weet je op de camping verzekerd van belangstellende blikken. De Eriba met hefdak kent een vaste schare liefhebbers. Doorgaans zijn het mensen die graag rondtrekken en – in elk geval tijdens de vakanties – geen behoefte hebben aan veel luxe. Een plek om te zitten en een bed: wat heeft eenLees meer»

Voorjaarsaanbiedingen bij Gorter

Hobby, Fendt en LMC

Heerlijk, het is maart! Met meer licht in een dag bloeit niet alleen de natuur weer op, maar ook de zin in kamperen en dat is nou precies waar het team van Caravanlife Gorter zich mee bezig houdt. Op dit moment zijn we met z’n allen uit volle macht de winkel aan het vullen met de nieuwste kampeeraccessoires. Nieuwe Hobby, Fendt en LMC caravans: diverse voorjaarsaanbiedingen! Met voordeel oplopend tot wel meer dan €3.500,=.

Ridderbeks sluit zich aan bij Viva Kamperen!

19 Kampeerspecialisten in Nederland

Met het nieuwe kampeerseizoen voor de deur kan Viva Kamperen met trots bekendmaken dat Ridderbeks in Echt (Limburg) zich aansluit bij het Viva Kamperen netwerk. Hiermee komt het aantal Viva Kampeerspecialisten in ons land op negentien.   De nu negentien bedrijven vertegenwoordigen nagenoeg alle caravanmerken en de belangrijkste camper- en vouwwagenmerken in ons land. Met behoud van de eigen identiteit werken onze 19 specialisten nauw samen op het gebied van kwaliteit, garantie, webshop enLees meer»

Seizoenstart bij Hiddink Caravans & Recreatie

Veel voordeel in weekend 23-25 maart

Het buitenleven, de vrijheid, even ultiem genieten van de zon op je lijf of van de natuur om je heen. Het gerinkel van de tentstokken of het kabbelende water van de beek naast de camping. De geur van verse broodjes van de bakker in het dorpje en in de avond van de barbecue. Herkenbaar? Als kampeerder ben je een genieter, waarom zou je dan wachten met voorproeven van het vakantiegevoel? Bij HiddinkLees meer»