Eriba Nova S: voor de verwende caravanner

Drie lengten, het hoogste comfortniveau

De 2018-modellen van de Eriba Nova S zijn stuk voor stuk ‘plaatjes’. Het vlaggenschip van Eriba is er in drie uitvoeringen: de 545, de 620 en de grootste, de 690. De prijzen die hierbij horen geven wel aan over welk comfortniveau we hier praten: van € 38.540,- voor de 545 tot € 46.840,- voor de Eriba Nova S 690.   De ‘kleine’ modellen hebben vier slaapplaatsen, de grootste vijf. Er zijn vierLees meer»

Eriba 470 Nova Light 2018: betaalbaar comfort

Light is lekker licht

Het merk Eriba bestaat 60 jaar en dat is uitgebreid gevierd, onder meer met speciale jubileummodellen. Maar nu kijken we vooruit. Met de Eriba 470 Nova Light presenteert het Duitse kwaliteitsmerk een keurige caravan tegen een redelijke prijs. En: met een leeggewicht van slechts 1005 kg! De Nova Light is er in vier uitvoeringen: de 425, 442, 465 en de 470.     Light wil bij caravans natuurlijk zeggen: licht in gewicht.Lees meer»

Dethleffs Camper 450 FR Avantgarde

Schitterend actiemodel - ook in 2018

Wat een mooie caravan, is mijn eerste gedachte bij het betreden van de Dethleffs Camper 450 FR Avantgarde.  Wat een aangename sfeer, wat een handige indeling voor twee personen. De Camper van Dethleffs – het blijft toch in het Nederlands een wat verwarrende naam – heeft vooral indelingen die geschikt zijn voor het gezin. Dus met veel (slimme) opbergmogelijkheden en ook diverse indelingen met stapelbedden.     Standaard heeft een Camper eenLees meer»

Primeur: Adria Altea 492 UL actiemodel

Maar liefst 2400 euro voordeel

Adria presenteert de Adria Altea 492 UL, een actiemodel vol voordelen. Bestemd voor een reizend stel, dat comfortabel wil slapen en overdag veel leefruimte wenst. De actieprijs bedraagt € 19.495,-, een voordeel van 2400 euro t.o.v. de los bestelde extra’s. We noemen voor het exterieur onder meer het polyester hagelbestendiger dak, aluminium wielen, reservewiel, Heki 2 dakluik, hordeur en het zilver gekleurde i-exterieur.   Binnen vinden we onder meer een Truma kachel metLees meer»

Weinsberg Hot: in vuur en vlam

Drie hartverwarmende indelingen

Op zoek naar een caravan die je in vuur en vlam zet? Denk dan aan de Weinsberg CaraOne EDITION [HOT]! Met gloeiend hete argumenten wil Weinsberg een aankoopbeslissing wel heel gemakkelijk maken. Deze Weinsberg heeft een HOT uitvoering, een HOT interieur, een HOT exterieur, HOT kwaliteit, HOT comfort. En natuurlijk een enorme HOT prijs!   Want bij de CaraOne EDITION [HOT] bespaar je tot wel 2500 euro en krijg je heel veel uitrustingLees meer»