Ridderbeks sluit zich aan bij Viva Kamperen!

19 Kampeerspecialisten in Nederland

Met het nieuwe kampeerseizoen voor de deur kan Viva Kamperen met trots bekendmaken dat Ridderbeks in Echt (Limburg) zich aansluit bij het Viva Kamperen netwerk. Hiermee komt het aantal Viva Kampeerspecialisten in ons land op negentien.   De nu negentien bedrijven vertegenwoordigen nagenoeg alle caravanmerken en de belangrijkste camper- en vouwwagenmerken in ons land. Met behoud van de eigen identiteit werken onze 19 specialisten nauw samen op het gebied van kwaliteit, garantie, webshop enLees meer»

Adria Coral Axess 600 SL beste camper van 2018

Ook winnaars in andere categorieën bekend

De Adria Coral Axess 600 SL is uitgeroepen tot NKC KAMPEERAUTO VAN HET JAAR 2018 in de categorie halfintegraal. Jaarlijks schrijft de Nederlandse Kampeerauto Club deze verkiezing uit. Nieuw dit jaar is dat de voorselectie werd gedaan door een jury van deskundigen van de NKC. Na de nominatieronde was het aan het Nederlandse publiek om te stemmen. En daar is massaal gehoor aan gegeven. Een paar duizend camperaars brachten hun stem uit.Lees meer»

Dordrecht open 2 t/m 10 september

Caravans van Adria, Hobby en Fendt en de campers van Hobby, Sun Living en Adria

De CARAVAN SALON in Düsseldorf heeft nog maar net haar deuren gesloten of er staat al weer een nieuwe beurs op het programma! Van 2 t/m 10 september 2017 vindt in Dordrecht de Dordrecht Open plaats. Raak onder de indruk van het complete caravanprogramma van Adria, Hobby en Fendt en de kampeerauto’s van Hobby, Sun Living en Adria. Primeurs Iedere noviteit wordt getoond. Bijna alle mogelijke indelingen en modellen staan blinkend gepoetstLees meer»

Caravan Salon Düsseldorf: 26 augustus t/m 3 september 2017

weer nieuwe recordaantallen

CARAVAN SALON Düsseldorf, ’s werelds grootste beurs rondom de mobiele vrije tijd, komt wederom met nieuwe recordaantallen. Dankzij een extra hal is CARAVAN SALON DÜSSELDORF van 26 augustus tot en met 3 september 2017 groter dan ooit. In 13 hallen en op het buitenterrein van het beursterrein van Düsseldorf presenteren 600 internationale exposanten met in totaal 130 caravan- en campermerken hun aanbod; op ruim 214.000 vierkante meter worden meer dan 2.100 vrijetijdsvoertuigen gepresenteerd.   “CARAVAN SALON is voor bezoekersLees meer»

Hobby viert 50-jarig bestaan met speciale modellen

Nieuwbouw fabriek voor verdere uitbreiding

Vorige week vond bij Hobby de presentatie plaats van de modellen 2018 (caravans en kampeerauto’s). Natuurlijk stond een en ander in het licht van het 50-jarig bestaan van Hobby. Oprichter Harald Striewski (80) was ook bij de presentatie aanwezig: over zijn leven verscheen onlangs het boek ‘Ein bewegtes Leben’. Want dat is het: van je eigen caravan in je tuin in elkaar knutselen tot een fabriek waar in 2018 12.000 caravans enLees meer»