Dordrecht open 2 t/m 10 september

Caravans van Adria, Hobby en Fendt en de campers van Hobby, Sun Living en Adria

De CARAVAN SALON in Düsseldorf heeft nog maar net haar deuren gesloten of er staat al weer een nieuwe beurs op het programma! Van 2 t/m 10 september 2017 vindt in Dordrecht de Dordrecht Open plaats. Raak onder de indruk van het complete caravanprogramma van Adria, Hobby en Fendt en de kampeerauto’s van Hobby, Sun Living en Adria. Primeurs Iedere noviteit wordt getoond. Bijna alle mogelijke indelingen en modellen staan blinkend gepoetstLees meer»

Caravan Salon Düsseldorf: 26 augustus t/m 3 september 2017

weer nieuwe recordaantallen

CARAVAN SALON Düsseldorf, ’s werelds grootste beurs rondom de mobiele vrije tijd, komt wederom met nieuwe recordaantallen. Dankzij een extra hal is CARAVAN SALON DÜSSELDORF van 26 augustus tot en met 3 september 2017 groter dan ooit. In 13 hallen en op het buitenterrein van het beursterrein van Düsseldorf presenteren 600 internationale exposanten met in totaal 130 caravan- en campermerken hun aanbod; op ruim 214.000 vierkante meter worden meer dan 2.100 vrijetijdsvoertuigen gepresenteerd.   “CARAVAN SALON is voor bezoekersLees meer»

Hobby viert 50-jarig bestaan met speciale modellen

Nieuwbouw fabriek voor verdere uitbreiding

Vorige week vond bij Hobby de presentatie plaats van de modellen 2018 (caravans en kampeerauto’s). Natuurlijk stond een en ander in het licht van het 50-jarig bestaan van Hobby. Oprichter Harald Striewski (80) was ook bij de presentatie aanwezig: over zijn leven verscheen onlangs het boek ‘Ein bewegtes Leben’. Want dat is het: van je eigen caravan in je tuin in elkaar knutselen tot een fabriek waar in 2018 12.000 caravans enLees meer»

Sun Living: herintroductie met nieuw programma

Zustermerk Adria 'hervindt' zichzelf met nieuwe identiteit

Adria introduceerde het merk Sun Living in 2008 als ‘zusje’ van het merk Adria. Met een geselecteerd aantal modellen campers en buscampers. Het eenvoudige, duidelijke aanbod met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding sprak vele consumenten direct aan. Nu, in 2017, her-introduceert Adria het merk Sun Living. Met een geheel nieuw en innovatief programma. Het nieuwe Sun Living heeft een fris blauw gekleurd logo, een nieuw grafisch ontwerp en een nieuwe aanpak in communicatie.Lees meer»

Hymer vernieuwt succesvolle Exsis camper

De Exsis i588: Licht bouwen: dat is de trend

Een sportief ontwerp, dynamische rijeigenschappen en vooral ook: zo licht mogelijk gebouwd. Dat laatste zorgt ervoor dat er zelfs bij een rijk uitgeruste Exsis voor vier reizigers nog voldoende bagagecapaciteit onder de 3500 kg over blijft.   Up-to-date In het 60e jaar van zijn bestaan is het concern Hymer uit Bad Waldsee nog steeds uitstekend voorbereid op de groeiende populariteit van het kamperen in alle leeftijdsgroepen. Hymer kan snel reageren op deLees meer»