Thetford kiest voor geconcentreerde vloeistof

Ruimtebesparend en lichter

Alle eigenaren van een caravan of camper met een toilet kennen het: Aqua Kem, de vloeistof waarmee je vieze geuren uit het mobiele toilet tegengaat. Thetford is een Amerikaans bedrijf, de Europese hoofdvestiging staat in Nederland (Etten-Leur). Dit jaar bestaat het product Aqua Kem 50 jaar. Een mooi moment om een nieuw product te introduceren: Aqua Kem geconcentreerd. In twee ‘geuren’: Blue en Blue Lavendel.     De bestaande fles van 2 liter heeftLees meer»

Truma breidt iNet uit met gasmeter

LevelControl stuurt app naar telefoon

Hoeveel gas zit er nog in mijn fles? En hoe lang kan ik er nog mee doen? Truma introduceert hiervoor de LevelControl gasmeter, voor stalen en aluminium flessen. Gebruikers krijgen een gedetailleerd overzicht van hun gasvoorraad. De app geeft op de telefoon niet alleen het vulpeil in procenten en de hoeveelheid gas in kilogrammen aan, maar je krijgt ook informatie over hoe lang er nog met het gas kan worden gedaan. OpLees meer»

Truma breidt iNet uit met gasmeter: Truma LevelControl

Nooit meer onverwachts met een lege fles

  Hoeveel gas zit er nog in mijn fles? Hoe lang kan ik daar nog gebruik van maken? Wanneer is het op?   Truma komt met een slimme oplossing voor dit ‘probleem’. Het is de Truma LevelControl. Op je telefoon of tablet kun je, met de Truma app, precies aflezen hoe het met je gasvoorraad staat. Nauwkeuriger dan het ooit kon. Truma introduceert het op de CaravanSalon in Brussel, maar wij presenterenLees meer»

Nieuwe Urban Outdoor Collection van Bo-Camp

Kamperen in een nieuw jasje

Wie tot vorig jaar in de kampeerwinkel op zoek ging naar z’n “uitzet” voor de kampeervakantie kwam thuis met een blauwe plastic koelbox, campingstoelen met plastic armleuningen, een kunststof tafel, een set degelijke pannen en een grijs tenttapijt. Alles uiterst functioneel, maar sinds de verdwijning van het bloemetjesgordijn is het in de caravans, campers en tenten – misschien wel ongemerkt – een beetje saai geworden.   De Urban Outdoor Collection Zoiets moetenLees meer»

Mobiel toilet veelvuldig gebruikt

Thetford deed onderzoek naar gebruik mobiel toilet

Thetford verricht regelmatig marktonderzoek om de beste producten te kunnen ontwikkelen. Recent online onderzoek was gericht op het gebruik van toiletvloeistoffen en toiletpapier. Uit dit onderzoek is gebleken dat bijna alle respondenten het mobiele toilet ook daadwerkelijk gebruiken als ze onderweg zijn. Daarnaast hebben bijna 1.800 Europese campergebruikers, afkomstig uit Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Italië en Spanje, aangegeven dat Thetford het toiletvloeistofmerk is dat ze het meest gebruiken.Lees meer»