Bescherm je mooie bezit met een caravanslot

Het juiste caravanslot houdt dieven tegen

Het zal je maar gebeuren: je wordt ‘s morgens wakker en de caravan, zo zorgvuldig voor je deur geparkeerd, is verdwenen. Weg caravan, weg vakantie, weg alle spullen die in de net ingeladen caravan lagen. Een goede caravanslot kan diefstal van de caravan of vouwwagen voorkomen. Voor een caravan bestaan diverse type sloten. Voor het wiel , de dissel en de uitdraaisteunen   Wielslot Neem de Nemesis Ultra: dit is een lichtgewicht wielklemLees meer»

Dometic biedt betaalbaar alternatief voor standverwarming

Verwarming voor interieur en motorblok

Een standverwarming zorgt in een auto voor een warm interieur en een warme motor. Er zijn nauwelijks (personen)auto’s die af fabriek een standverwarming hebben: inbouw achteraf vindt veel vaker plaats. Natuurlijk meer in landen als Zweden, Noorwegen en Finland, maar ook in ons eigen land is er wel enige belangstelling. Bij taxichauffeurs bijvoorbeeld, die vaak lang in hun auto moeten wachten op hun volgende rit.     Voordelen De voordelen van eenLees meer»

Thetford kiest voor geconcentreerde vloeistof

Ruimtebesparend en lichter

Alle eigenaren van een caravan of camper met een toilet kennen het: Aqua Kem, de vloeistof waarmee je vieze geuren uit het mobiele toilet tegengaat. Thetford is een Amerikaans bedrijf, de Europese hoofdvestiging staat in Nederland (Etten-Leur). Dit jaar bestaat het product Aqua Kem 50 jaar. Een mooi moment om een nieuw product te introduceren: Aqua Kem geconcentreerd. In twee ‘geuren’: Blue en Blue Lavendel.     De bestaande fles van 2 liter heeftLees meer»

Truma breidt iNet uit met gasmeter

LevelControl stuurt app naar telefoon

Hoeveel gas zit er nog in mijn fles? En hoe lang kan ik er nog mee doen? Truma introduceert hiervoor de LevelControl gasmeter, voor stalen en aluminium flessen. Gebruikers krijgen een gedetailleerd overzicht van hun gasvoorraad. De app geeft op de telefoon niet alleen het vulpeil in procenten en de hoeveelheid gas in kilogrammen aan, maar je krijgt ook informatie over hoe lang er nog met het gas kan worden gedaan. OpLees meer»

Truma breidt iNet uit met gasmeter: Truma LevelControl

Nooit meer onverwachts met een lege fles

  Hoeveel gas zit er nog in mijn fles? Hoe lang kan ik daar nog gebruik van maken? Wanneer is het op?   Truma komt met een slimme oplossing voor dit ‘probleem’. Het is de Truma LevelControl. Op je telefoon of tablet kun je, met de Truma app, precies aflezen hoe het met je gasvoorraad staat. Nauwkeuriger dan het ooit kon. Truma introduceert het op de CaravanSalon in Brussel, maar wij presenterenLees meer»