Truma breidt iNet uit met gasmeter

LevelControl stuurt app naar telefoon

Hoeveel gas zit er nog in mijn fles? En hoe lang kan ik er nog mee doen? Truma introduceert hiervoor de LevelControl gasmeter, voor stalen en aluminium flessen. Gebruikers krijgen een gedetailleerd overzicht van hun gasvoorraad. De app geeft op de telefoon niet alleen het vulpeil in procenten en de hoeveelheid gas in kilogrammen aan, maar je krijgt ook informatie over hoe lang er nog met het gas kan worden gedaan. OpLees meer»

Truma breidt iNet uit met gasmeter: Truma LevelControl

Nooit meer onverwachts met een lege fles

  Hoeveel gas zit er nog in mijn fles? Hoe lang kan ik daar nog gebruik van maken? Wanneer is het op?   Truma komt met een slimme oplossing voor dit ‘probleem’. Het is de Truma LevelControl. Op je telefoon of tablet kun je, met de Truma app, precies aflezen hoe het met je gasvoorraad staat. Nauwkeuriger dan het ooit kon. Truma introduceert het op de CaravanSalon in Brussel, maar wij presenterenLees meer»

Nieuwe Urban Outdoor Collection van Bo-Camp

Kamperen in een nieuw jasje

Wie tot vorig jaar in de kampeerwinkel op zoek ging naar z’n “uitzet” voor de kampeervakantie kwam thuis met een blauwe plastic koelbox, campingstoelen met plastic armleuningen, een kunststof tafel, een set degelijke pannen en een grijs tenttapijt. Alles uiterst functioneel, maar sinds de verdwijning van het bloemetjesgordijn is het in de caravans, campers en tenten – misschien wel ongemerkt – een beetje saai geworden.   De Urban Outdoor Collection Zoiets moetenLees meer»

Mobiel toilet veelvuldig gebruikt

Thetford deed onderzoek naar gebruik mobiel toilet

Thetford verricht regelmatig marktonderzoek om de beste producten te kunnen ontwikkelen. Recent online onderzoek was gericht op het gebruik van toiletvloeistoffen en toiletpapier. Uit dit onderzoek is gebleken dat bijna alle respondenten het mobiele toilet ook daadwerkelijk gebruiken als ze onderweg zijn. Daarnaast hebben bijna 1.800 Europese campergebruikers, afkomstig uit Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Italië en Spanje, aangegeven dat Thetford het toiletvloeistofmerk is dat ze het meest gebruiken.Lees meer»

Truma gasfilter in duopack

Voordeelprijs en blijvende prijsverlaging

Truma brengt vanaf nu een gasfilter-duopack tegen een voordeelprijs op de markt. Dit is bedoeld voor klanten met een gasdrukregelinstallatie voor twee gasflessen, die twee gasfilters nodig hebben. Bovendien verlaagt de accessoirespecialist blijvend de prijzen voor het Truma gasfilter reservepatroon. - Truma gasfilter reservepatroon: € 23,40 - Truma gasfilter duopack: € 93,50 - Truma gasfilter: € 58,50