Dometic koelboxen voor koelen, vriezen èn warm houden

Ideaal voor op vakantie

De eerste zomerse dag zit er op: heerlijk, en het is nog maar april. Wie een paar uur op stap gaat of langer, krijgt vroeg of laat toch trek in een koele drank. Dometic – het vroegere Electrolux – heeft in het assortiment passieve koelboxen en elektrische koelboxen. Deze laatste zijn weer te onderscheiden in drie ‘technieken’: thermo-elektrisch, absorptie of compressor.   Passieve koelboxen De passieve Dometic koelboxen zijn extreem goed geïsoleerdeLees meer»

Automatische uitdraaisteun van Elfoot

Met nog meer comfort op pad met je caravan

De Elfoot is een systeem om de uitdraaisteunen van een caravan automatisch omlaag en omhoog te laten gaan. Daarvoor wordt bij elke uitdraaisteun een klein motortje geplaatst.   Met een druk op de knop van de afstandsbediening gaat één poot omlaag/omhoog, of alle vier tegelijk. Niet meer bukken, niet meer zwengelen.     De motortjes stoppen bij een in te stellen weerstand: de uitdraaisteunen van een caravan zijn immers niet bedoeld om de caravanLees meer»

Truma iNet opnieuw uitgebreid

Alde Compact 3020 nu ook op afstand te bedienen

De Truma iNet-wereld groeit verder: vanaf april 2018 is het mogelijk om de Alde verwarming Compact 3020 HE in het systeem op te nemen. Dit is vooral interessant voor klanten van Alde die een Truma airconditioningsysteem of een Truma LevelControl (willen gaan) gebruiken. Ze kunnen nu alle apparatuur gemakkelijk via het iNet System bedienen: de verwarming en het airconditioningsysteem aansturen, de automatische klimaatregeling instellen en de gasvoorraad opvragen – allemaal via één app!  

Bescherm je mooie bezit met een caravanslot

Het juiste caravanslot houdt dieven tegen

Het zal je maar gebeuren: je wordt ‘s morgens wakker en de caravan, zo zorgvuldig voor je deur geparkeerd, is verdwenen. Weg caravan, weg vakantie, weg alle spullen die in de net ingeladen caravan lagen. Een goede caravanslot kan diefstal van de caravan of vouwwagen voorkomen. Voor een caravan bestaan diverse type sloten. Voor het wiel , de dissel en de uitdraaisteunen   Wielslot Neem de Nemesis Ultra: dit is een lichtgewicht wielklemLees meer»

Dometic biedt betaalbaar alternatief voor standverwarming

Verwarming voor interieur en motorblok

Een standverwarming zorgt in een auto voor een warm interieur en een warme motor. Er zijn nauwelijks (personen)auto’s die af fabriek een standverwarming hebben: inbouw achteraf vindt veel vaker plaats. Natuurlijk meer in landen als Zweden, Noorwegen en Finland, maar ook in ons eigen land is er wel enige belangstelling. Bij taxichauffeurs bijvoorbeeld, die vaak lang in hun auto moeten wachten op hun volgende rit.     Voordelen De voordelen van eenLees meer»