Fietsendragers steeds handiger

Ook voor elektrische fietsen

Fiamma levert heel veel typen fietsendragers voor de camper. De Carry Bike Pro werd dit jaar geheel herzien en ziet er nu een stuk ‘strakker’ en moderner uit. Het maximale gewicht dat er op mag rusten is maximaal 60 kg, ongeacht of je er nu twee of vier goten op monteert. In dat laatste geval resteert er dus een gewicht van 15 kg per fiets.     De Carry Bike Lift E-BikeLees meer»

Alpine met groot scherm en camperinfo

Geen aanpassing dashboard nodig

Alpine levert speciaal voor campers een navigatiesysteem met een 23 cm groot scherm, grote bedieningsknoppen en een briljant scherp beeld. De X902D-DU is ontworpen voor de Fiat Ducato 3 (vanaf type 250/251 modeljaar 2006), Citroen Jumper 2 en de Peugeot Boxer 2. (Binnenkort ook voor Iveco Daily, Mercedes Sprinter en Mercedes Vito). De installatie is eenvoudig en vereist geen wijziging aan het dashboard. Aan boord kaarten van 48 landen (TomTom kaarten), relevanteLees meer»

Truma breidt iNet uit met gasmeter

LevelControl stuurt app naar telefoon

Hoeveel gas zit er nog in mijn fles? En hoe lang kan ik er nog mee doen? Truma introduceert hiervoor de LevelControl gasmeter, voor stalen en aluminium flessen. Gebruikers krijgen een gedetailleerd overzicht van hun gasvoorraad. De app geeft op de telefoon niet alleen het vulpeil in procenten en de hoeveelheid gas in kilogrammen aan, maar je krijgt ook informatie over hoe lang er nog met het gas kan worden gedaan. OpLees meer»

Truma breidt iNet uit met gasmeter: Truma LevelControl

Nooit meer onverwachts met een lege fles

  Hoeveel gas zit er nog in mijn fles? Hoe lang kan ik daar nog gebruik van maken? Wanneer is het op?   Truma komt met een slimme oplossing voor dit ‘probleem’. Het is de Truma LevelControl. Op je telefoon of tablet kun je, met de Truma app, precies aflezen hoe het met je gasvoorraad staat. Nauwkeuriger dan het ooit kon. Truma introduceert het op de CaravanSalon in Brussel, maar wij presenterenLees meer»

Nieuwe Urban Outdoor Collection van Bo-Camp

Kamperen in een nieuw jasje

Wie tot vorig jaar in de kampeerwinkel op zoek ging naar z’n “uitzet” voor de kampeervakantie kwam thuis met een blauwe plastic koelbox, campingstoelen met plastic armleuningen, een kunststof tafel, een set degelijke pannen en een grijs tenttapijt. Alles uiterst functioneel, maar sinds de verdwijning van het bloemetjesgordijn is het in de caravans, campers en tenten – misschien wel ongemerkt – een beetje saai geworden.   De Urban Outdoor Collection Zoiets moetenLees meer»