Dometic biedt betaalbaar alternatief voor standverwarming

Verwarming voor interieur en motorblok

Een standverwarming zorgt in een auto voor een warm interieur en een warme motor. Er zijn nauwelijks (personen)auto’s die af fabriek een standverwarming hebben: inbouw achteraf vindt veel vaker plaats. Natuurlijk meer in landen als Zweden, Noorwegen en Finland, maar ook in ons eigen land is er wel enige belangstelling. Bij taxichauffeurs bijvoorbeeld, die vaak lang in hun auto moeten wachten op hun volgende rit.     Voordelen De voordelen van eenLees meer»

Thetford kiest voor geconcentreerde vloeistof

Ruimtebesparend en lichter

Alle eigenaren van een caravan of camper met een toilet kennen het: Aqua Kem, de vloeistof waarmee je vieze geuren uit het mobiele toilet tegengaat. Thetford is een Amerikaans bedrijf, de Europese hoofdvestiging staat in Nederland (Etten-Leur). Dit jaar bestaat het product Aqua Kem 50 jaar. Een mooi moment om een nieuw product te introduceren: Aqua Kem geconcentreerd. In twee ‘geuren’: Blue en Blue Lavendel.     De bestaande fles van 2 liter heeftLees meer»

Fietsendragers steeds handiger

Ook voor elektrische fietsen

Fiamma levert heel veel typen fietsendragers voor de camper. De Carry Bike Pro werd dit jaar geheel herzien en ziet er nu een stuk ‘strakker’ en moderner uit. Het maximale gewicht dat er op mag rusten is maximaal 60 kg, ongeacht of je er nu twee of vier goten op monteert. In dat laatste geval resteert er dus een gewicht van 15 kg per fiets.     De Carry Bike Lift E-BikeLees meer»

Alpine met groot scherm en camperinfo

Geen aanpassing dashboard nodig

Alpine levert speciaal voor campers een navigatiesysteem met een 23 cm groot scherm, grote bedieningsknoppen en een briljant scherp beeld. De X902D-DU is ontworpen voor de Fiat Ducato 3 (vanaf type 250/251 modeljaar 2006), Citroen Jumper 2 en de Peugeot Boxer 2. (Binnenkort ook voor Iveco Daily, Mercedes Sprinter en Mercedes Vito). De installatie is eenvoudig en vereist geen wijziging aan het dashboard. Aan boord kaarten van 48 landen (TomTom kaarten), relevanteLees meer»

Truma breidt iNet uit met gasmeter

LevelControl stuurt app naar telefoon

Hoeveel gas zit er nog in mijn fles? En hoe lang kan ik er nog mee doen? Truma introduceert hiervoor de LevelControl gasmeter, voor stalen en aluminium flessen. Gebruikers krijgen een gedetailleerd overzicht van hun gasvoorraad. De app geeft op de telefoon niet alleen het vulpeil in procenten en de hoeveelheid gas in kilogrammen aan, maar je krijgt ook informatie over hoe lang er nog met het gas kan worden gedaan. OpLees meer»