Dometic koelboxen voor koelen, vriezen èn warm houden

Ideaal voor op vakantie

De eerste zomerse dag zit er op: heerlijk, en het is nog maar april. Wie een paar uur op stap gaat of langer, krijgt vroeg of laat toch trek in een koele drank. Dometic – het vroegere Electrolux – heeft in het assortiment passieve koelboxen en elektrische koelboxen. Deze laatste zijn weer te onderscheiden in drie ‘technieken’: thermo-elektrisch, absorptie of compressor.   Passieve koelboxen De passieve Dometic koelboxen zijn extreem goed geïsoleerdeLees meer»

Truma iNet opnieuw uitgebreid

Alde Compact 3020 nu ook op afstand te bedienen

De Truma iNet-wereld groeit verder: vanaf april 2018 is het mogelijk om de Alde verwarming Compact 3020 HE in het systeem op te nemen. Dit is vooral interessant voor klanten van Alde die een Truma airconditioningsysteem of een Truma LevelControl (willen gaan) gebruiken. Ze kunnen nu alle apparatuur gemakkelijk via het iNet System bedienen: de verwarming en het airconditioningsysteem aansturen, de automatische klimaatregeling instellen en de gasvoorraad opvragen – allemaal via één app!  

Dometic biedt betaalbaar alternatief voor standverwarming

Verwarming voor interieur en motorblok

Een standverwarming zorgt in een auto voor een warm interieur en een warme motor. Er zijn nauwelijks (personen)auto’s die af fabriek een standverwarming hebben: inbouw achteraf vindt veel vaker plaats. Natuurlijk meer in landen als Zweden, Noorwegen en Finland, maar ook in ons eigen land is er wel enige belangstelling. Bij taxichauffeurs bijvoorbeeld, die vaak lang in hun auto moeten wachten op hun volgende rit.     Voordelen De voordelen van eenLees meer»

Ruimtebesparende pannen

Handvatten inklapbaar

Met de pannenset Elegance Compact 3 bespaar je aanzienlijk op de altijd schaarse ruimte. Een luxe 3-delige RVS pannenset. Elke pan beschikt over een deksel met hittebestendige knop. Daarnaast heeft elke pan hittebestendige en wegklapbare handgrepen. Deze handgrepen kunnen na gebruik eenvoudig in worden geklapt zodat de pannen volledig nestbaar en compact op te bergen zijn. Hiermee bespaar je tot 40% ruimte in de kastjes van je caravan of camper! De pannenLees meer»

Thetford kiest voor geconcentreerde vloeistof

Ruimtebesparend en lichter

Alle eigenaren van een caravan of camper met een toilet kennen het: Aqua Kem, de vloeistof waarmee je vieze geuren uit het mobiele toilet tegengaat. Thetford is een Amerikaans bedrijf, de Europese hoofdvestiging staat in Nederland (Etten-Leur). Dit jaar bestaat het product Aqua Kem 50 jaar. Een mooi moment om een nieuw product te introduceren: Aqua Kem geconcentreerd. In twee ‘geuren’: Blue en Blue Lavendel.     De bestaande fles van 2 liter heeftLees meer»