Truma verlengt airco-actie

Met dank aan de warmte: tot 31 oktober

Hittegolf, vooral in Zuid-Europa – de zomer is vol overtuiging van start gegaan! Dan is airconditioning in de camper of caravan goud waard. Die zorgt ook bij hete temperaturen voor een aangenaam binnenklimaat. Daarom verlengt Truma, in samenwerking met de Truma Partners, de airco-verkoopactie. Klanten profiteren nog tot en met 31 oktober 2017 van een lage prijs op een Truma-airconditioning. Ook zijn aantrekkelijke premiums verkrijgbaar.   Actiepakket ‘Cool + smart’ Wie een Truma Aventa of Saphir-airco inLees meer»

‘Starterwelt’: voor ‘nieuwe caravanners en camperaars

Caravan Salon Düsseldorf: 26 augustus t/m 3 september 2017

CARAVAN SALON Düsseldorf (26 augustus tot en met 3 september 2017) wordt door steeds meer mensen bezocht die zich voor het eerst in de vakantievorm caravaning verdiepen en niet eerder op CARAVAN SALON zijn geweest. Op ’s werelds grootste beurs voor de mobiele vrije tijd kunnen zij een enorm aanbod van verschillende typen voertuigen, uiteenlopende indelingen en technische toebehoren verwachten. Voor al deze nieuwkomers is de neutrale en producent-onafhankelijke ‘StarterWelt – EntdeckeLees meer»

De ‘caravanplek’: wanneer kunnen we die verwachten?

Dit is toch 'discriminatie'?

Eigenlijk ben ik stomverbaasd dat er tot nu toe niemand is gevallen over de in mijn ogen maar moeizaam te verklaren ‘discriminatie’ tussen kampeerauto’s en caravans. Of ik moet het gewoon totaal hebben gemist. En dan heb ik het niet over de situatie op weg, ook niet over die op de camping, maar over de discriminatie op de standplaatsen buiten de camping. De camperplekken dus, die je vooral in Duitsland en NederlandLees meer»

SMART-trailer: Ook de caravan wordt ‘slimmer’

Slim, veilig en modulair (en betaalbaar)

Wilt u slimmer gebruik maken van moderne technologie in combinatie met uw caravan of camper en hiermee ook de veiligheid en het comfort van het rijden verbeteren? Dit kan met het SMART-Trailer systeem.    De SMART-Trailer bestaat, simpel gezegd, uit een kastje met Bluetooth en een app op je telefoon (Android en iOS). Het kastje – de E-Connect, de basis van het systeem – wordt vast in de caravan gemonteerd. Vervolgens wordtLees meer»

Mobiel toilet veelvuldig gebruikt

Thetford deed onderzoek naar gebruik mobiel toilet

Thetford verricht regelmatig marktonderzoek om de beste producten te kunnen ontwikkelen. Recent online onderzoek was gericht op het gebruik van toiletvloeistoffen en toiletpapier. Uit dit onderzoek is gebleken dat bijna alle respondenten het mobiele toilet ook daadwerkelijk gebruiken als ze onderweg zijn. Daarnaast hebben bijna 1.800 Europese campergebruikers, afkomstig uit Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Italië en Spanje, aangegeven dat Thetford het toiletvloeistofmerk is dat ze het meest gebruiken.Lees meer»