Bescherm je mooie bezit met een caravanslot

Het juiste caravanslot houdt dieven tegen

Het zal je maar gebeuren: je wordt ‘s morgens wakker en de caravan, zo zorgvuldig voor je deur geparkeerd, is verdwenen. Weg caravan, weg vakantie, weg alle spullen die in de net ingeladen caravan lagen. Een goede caravanslot kan diefstal van de caravan of vouwwagen voorkomen. Voor een caravan bestaan diverse type sloten. Voor het wiel , de dissel en de uitdraaisteunen   Wielslot Neem de Nemesis Ultra: dit is een lichtgewicht wielklemLees meer»

Winterkamperen!

Iedereen kan het

Met de caravan (of kampeerauto en zelfs de vouwwagen) naar de wintersport: er zijn heel wat mensen die liever hun zomervakantie opgeven dan deze. Want met je caravan in de sneeuw staan: dat is kamperen met een hoofdletter! Ongeacht of je wilt skiën, langlaufen, sneeuwschoenwandelen of ‘gewoon’ wandelen. Een wintersportvakantie vergt, net als elke andere overigens, een goede voorbereiding. Uitgangspunt is dat het mobiele vakantieverblijf geschikt moet zijn voor het verblijf inLees meer»

Doréma Magnum Air geschikt voor winterkamperen?

Viva Kamperen testte de opblaasbare voortent

De Doréma Magnum Air is een voortent waarbij de tentstokken zijn vervangen door luchtkanalen. Door deze op te pompen ontstaat een stevige constructie. Wij nemen de tweebaans-versie (twee meter breed) mee naar de wintercamping. Met de nadrukkelijke waarschuwing van Doréma dat deze tent niet gemaakt is voor de winter en in ongeschikt is voor het dragen van een pak sneeuw. In het ergste geval zakt de tent dan in.   Alleen opzetten NaLees meer»

Actie: Truma LevelControl Set geprolongeerd

Voordeelprijs tot 30 april 2018

Truma verlengt in samenwerking met de vakhandel de aantrekkelijke aanbieding van de LevelControl Set tot 30 april 2018. Deze bevat de Truma LevelControl en de Truma iNet Box voor een voordeelprijs van 299,00 euro. Het tarterspakket is perfect voor reizigers die belangstelling hebben voor de LevelControl, maar nog geen iNet Box in de camper of caravan hebben.   Gasvoorraad altijd onder controle De twee producten samen maken het mogelijk om gemakkelijk en nauwkeurig de gasvoorraadLees meer»

Samoëns ook schilderachtige winterbestemming voor niet-skiër

Slapen in een joert, ijsklimmen, crossen met E-FAT bikes en andere winterse activiteiten

Zowel ervaren skiër als beginners hebben met de 144 kilometer aan pistes volop keuze in het wintersportgebied Samoëns, gelegen in het Franse skigebied Le Grand Massif. Minder bekend is dat de regio dankzij haar ligging in de Giffre Vallei ook voldoende wintersportactiviteiten biedt voor vakantiegangers die niet alleen maar willen skiën of niet kunnen skiën. Langlaufen, sneeuwschoenwandelen, sledehondentochten, sneeuwscootertochten, ijsklimmen of rodelen behoren onder meer tot de mogelijkheden.   Met de MontLees meer»