Meer opbrengst zonnepaneel camper of caravan

Tot 30% winst met PowerXtreme XS20 Solar

Haal alles uit de zon met de PowerXtreme XS20 Solar! Plaats één of meer zonnepanelen op het dak van uw camper of caravan en u bent minder (vaak) afhankelijk van een externe stroombron. Dat biedt extra vrijheid onderweg, vooral voor kampeerders die graag ‘buiten de gebaande paden’ kamperen. De PowerXtreme XS20A MPPT (Maximum Power Point Tracker) haalt onder alle omstandigheden het maximale vermogen uit een zonnepaneel.⠀ Het vermogen van een zonnepaneel wisseltLees meer»

Automatische uitdraaisteun van Elfoot

Met nog meer comfort op pad met je caravan

De Elfoot is een systeem om de uitdraaisteunen van een caravan automatisch omlaag en omhoog te laten gaan. Daarvoor wordt bij elke uitdraaisteun een klein motortje geplaatst.   Met een druk op de knop van de afstandsbediening gaat één poot omlaag/omhoog, of alle vier tegelijk. Niet meer bukken, niet meer zwengelen.     De motortjes stoppen bij een in te stellen weerstand: de uitdraaisteunen van een caravan zijn immers niet bedoeld om de caravanLees meer»

Truma iNet opnieuw uitgebreid

Alde Compact 3020 nu ook op afstand te bedienen

De Truma iNet-wereld groeit verder: vanaf april 2018 is het mogelijk om de Alde verwarming Compact 3020 HE in het systeem op te nemen. Dit is vooral interessant voor klanten van Alde die een Truma airconditioningsysteem of een Truma LevelControl (willen gaan) gebruiken. Ze kunnen nu alle apparatuur gemakkelijk via het iNet System bedienen: de verwarming en het airconditioningsysteem aansturen, de automatische klimaatregeling instellen en de gasvoorraad opvragen – allemaal via één app!  

Landvergnügen introduceert app voor telefoon

Gids blijft nodig, app vergemakkelijkt zoeken

Kamperen bij de boer – maar dan anders. Geen camping, wisselende faciliteiten, in principe voor één nacht en doorgaans geen medekampeerders. Een agrarisch bedrijf heeft per definitie ruimte genoeg en daar mag je best een nachtje staan. Gratis, mits je een vignet hebt. En dat koop je één keer per jaar, samen met een gids. En nu dus ook een app voor op de telefoon. Voor de in Duitsland gestarte formule LandvergnügenLees meer»

Televisie kijken in de vakantie(s)

Twee aanbieders strijden om onze gunsten

Als je graag televisie kijkt in je vakantie(s) dan heb je sinds enige tijd de keuze uit twee aanbieders: Canal Digitaal bestaat al langer en Joyne is sinds enige tijd de tweede aanbieder. Het sterke punt van Joyne was en is de grotere flexibiliteit in het soort abonnement dat je afneemt. Maar dit jaar komt ook Canal Digitaal met een vergelijkbare mogelijkheid. De beide aanbieders op een rij. Canal Digitaal biedt eenLees meer»