Wellness vanuit de eigen camper

Een weekje genieten in Duitsland

Die verre voorjaarsreis kan nog wel even wachten. Je bent er zo. Net over de grens in Duitsland zijn er volop mogelijkheden om goede voornemens over gezonder leven en verwennerij voor je lichaam om te zetten in actie. Niks lekkerder dan – als het buiten nog fris is – samen wegkruipen in zo’n warm, luxe, super goed georganiseerd Duits kuurbad of wellness resort. Altijd wel een leuke camperplaats in de buurt. Vrijheid,Lees meer»

Winterkamperen!

Iedereen kan het

Met de caravan (of kampeerauto en zelfs de vouwwagen) naar de wintersport: er zijn heel wat mensen die liever hun zomervakantie opgeven dan deze. Want met je caravan in de sneeuw staan: dat is kamperen met een hoofdletter! Ongeacht of je wilt skiën, langlaufen, sneeuwschoenwandelen of ‘gewoon’ wandelen. Een wintersportvakantie vergt, net als elke andere overigens, een goede voorbereiding. Uitgangspunt is dat het mobiele vakantieverblijf geschikt moet zijn voor het verblijf inLees meer»

Actie: Truma LevelControl Set geprolongeerd

Voordeelprijs tot 30 april 2018

Truma verlengt in samenwerking met de vakhandel de aantrekkelijke aanbieding van de LevelControl Set tot 30 april 2018. Deze bevat de Truma LevelControl en de Truma iNet Box voor een voordeelprijs van 299,00 euro. Het tarterspakket is perfect voor reizigers die belangstelling hebben voor de LevelControl, maar nog geen iNet Box in de camper of caravan hebben.   Gasvoorraad altijd onder controle De twee producten samen maken het mogelijk om gemakkelijk en nauwkeurig de gasvoorraadLees meer»

Samoëns ook schilderachtige winterbestemming voor niet-skiër

Slapen in een joert, ijsklimmen, crossen met E-FAT bikes en andere winterse activiteiten

Zowel ervaren skiër als beginners hebben met de 144 kilometer aan pistes volop keuze in het wintersportgebied Samoëns, gelegen in het Franse skigebied Le Grand Massif. Minder bekend is dat de regio dankzij haar ligging in de Giffre Vallei ook voldoende wintersportactiviteiten biedt voor vakantiegangers die niet alleen maar willen skiën of niet kunnen skiën. Langlaufen, sneeuwschoenwandelen, sledehondentochten, sneeuwscootertochten, ijsklimmen of rodelen behoren onder meer tot de mogelijkheden.   Met de MontLees meer»

Hendrick Hamel: nooit van gehoord?

Mooie camperplek bij Gorinchem

Bij een bezoek aan Gorinchem kun je nauwelijks om Hendrick Hamel heen. Niet de bekendste Nederlander, maar wel de bekendste Nederlander in Korea. Dat zit zo. Hamel werd in 1630 in Gorinchem geboren. Als twintigjarige trad hij in dienst van de V.O.C., uiteindelijk als boekhouder en dat was een officiersfunctie in die tijd. Met aanzien dus!         In 1653 werd de ‘Sperwer’, waar Hamel toen aan boord was, getroffenLees meer»