Truma iNet opnieuw uitgebreid

Alde Compact 3020 nu ook op afstand te bedienen

De Truma iNet-wereld groeit verder: vanaf april 2018 is het mogelijk om de Alde verwarming Compact 3020 HE in het systeem op te nemen. Dit is vooral interessant voor klanten van Alde die een Truma airconditioningsysteem of een Truma LevelControl (willen gaan) gebruiken. Ze kunnen nu alle apparatuur gemakkelijk via het iNet System bedienen: de verwarming en het airconditioningsysteem aansturen, de automatische klimaatregeling instellen en de gasvoorraad opvragen – allemaal via één app!  

Landvergnügen introduceert app voor telefoon

Gids blijft nodig, app vergemakkelijkt zoeken

Kamperen bij de boer – maar dan anders. Geen camping, wisselende faciliteiten, in principe voor één nacht en doorgaans geen medekampeerders. Een agrarisch bedrijf heeft per definitie ruimte genoeg en daar mag je best een nachtje staan. Gratis, mits je een vignet hebt. En dat koop je één keer per jaar, samen met een gids. En nu dus ook een app voor op de telefoon. Voor de in Duitsland gestarte formule LandvergnügenLees meer»

Televisie kijken in de vakantie(s)

Twee aanbieders strijden om onze gunsten

Als je graag televisie kijkt in je vakantie(s) dan heb je sinds enige tijd de keuze uit twee aanbieders: Canal Digitaal bestaat al langer en Joyne is sinds enige tijd de tweede aanbieder. Het sterke punt van Joyne was en is de grotere flexibiliteit in het soort abonnement dat je afneemt. Maar dit jaar komt ook Canal Digitaal met een vergelijkbare mogelijkheid. De beide aanbieders op een rij. Canal Digitaal biedt eenLees meer»

De beste campings voor campers in Italië

Family Wellness Camping al Sole winnaar

Het KoobCamp-netwerk heeft in samenwerking met CamperOnline de beste campings voor campers in Italië geselecteerd. De tien beste Italiaanse campings voor camperaars kregen allemaal het Certificaat van Uitmuntendheid 2018.   Beste Italiaanse camping voor campers in Italië De KoobCamp Certificaten van Uitmuntendheid 2018 zijn uitgereikt aan de 10 beste campercampings van 2018. De Family Wellness Camping al Sole in Ledro (TN), in Trentino-Alto Adige in Noord-Italië, werd door camperaars geselecteerd als de beste ItaliaanseLees meer»

Causeway Coastal Route in Noord-Ierland

De weg tussen de twee grootste steden van Noord-Ierland

De weg tussen Belfast en Derry~Londonderry is niet zomaar een hoofdweg: het is de iconische 120-mijllange Causeway Coastal Route, door menigeen waar ook ter wereld gezien als een van de meest fantastische autoreizen. Stap in de camper en je begrijpt direct waarom de Causeway Coastal Route bovenaan vele loodjeslijsten staat.   Een ongeëvenaard kustlandschap De route voert je langs de bochtige kustlijn van twee Noord-Ierse provincies en wordt aan de ene kantLees meer»