Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht

Op 2, 3 en 4 maart

De Jaarbeurs Utrecht staat 2, 3 en 4 maart 2018 in het teken van fietsen en wandelen. De Fiets en Wandelbeurs presenteert dan een enorm gevarieerd aanbod aan bestemmingen, routes, outdoormateriaal, fietsen, lezingen en workshops. Themaland van deze editie is Zwitserland. Genoeg redenen dus voor kampeerders om deze beurs te bezoeken.   3 dagen Fiets en Wandelbeurs Voor het eerst kunnen bezoekers – naast zaterdag en zondag – al op vrijdag terechtLees meer»

Gratis Vakantiecheck van uw camper, caravan of vouwwagen

Samenwerking tussen ANWB en Viva Kamperen

In samenwerking met Camping Key Europe (ANWB) kunt u  in het voorjaar gratis uw caravan, vouwwagen of kampeerauto laten controleren: de Vakantiecheck. De 19 Viva Kampeerspecialisten – er is er altijd wel één bij u in de buurt – controleren de belangrijkste punten op het gebied van veiligheid onderweg en op de camping.   De controle vindt plaats op de onderdelen onderstel, opbouw, elektra, gas, vochtinwerking en banden. Het is géén BOVAGLees meer»

Caravanshow bij Recreama Caravans Groningen!

Van 18 t/m 23 januari 2018

Viva Kamperen specialist Recreama Caravans in Groningen houdt van 18 t/m 23 januari 2018 de Open Huis Dagen!  Kamperen is fun! Dit jaar hebben wij daarom live fun cooking bij ons in de showroom! Geïnspireerd? De gebruikte apparaten kun u dan gelijk bij ons aanschaffen voor natuurlijk een “fun” prijsje! Kom tijdens onze Open Huis Dagen de nieuwste modellen van Kabe, Knaus, Sprite en T@B bewonderen in onze showroom. In een feestelijkeLees meer»

Kitzbüheler Alpen: Sneeuwschoenwandelen

Met Nederlandse gids

Wintersport en winterkamperen staat voor velen gelijk aan skiën en snowboarden. Niets op tegen, leuk om te zien, maar er is méér. In de Kitzbüheler Alpen heeft men voor het winterseizoen een weekprogramma ontwikkeld met heel veel verschillende activiteiten. Wij namen deel aan enkele van die activiteiten en ontmoetten daarbij de Nederlandse gids Lous.     Sneeuwschoenwandelen Met sneeuwschoenen onder kun je op plekken komen die je zonder niet kunt belopen. DomwegLees meer»

Nieuwe prijs: ‘Campingbeleving van het Jaar’

Welke camping biedt het ultieme vakantiegevoel?

De campingwereld is een belangrijke, nieuwe prijs rijker. Deze is gericht op waar het tijdens het verblijf op de camping allemaal om draait: het ultieme vakantiegevoel. Daarom organiseert Campingnavigator.com, tezamen met de Caravana, de verkiezing van de ‘Camping Experience of the Year’. Welke campings bieden de excellente beleving waar iedere vakantieganger op hoopt?   Zes categorieën   Er zijn zes categorieën in het leven geroepen. Tijdens de Caravana in Leeuwarden (18 t/mLees meer»