9 authentieke kerstmarkten in Nedersaksen (Duitsland)

Pak ook in december de caravan of camper!

De steden Braunschweig, Celle, Göttingen, Goslar, Hamelen, Hannover, Hildesheim, Lüneburg en Wolfenbüttel zijn stuk voor stuk gezellige steden met een middeleeuwse sfeer – een ideaal decor voor bijzonder sfeervolle kerstmarkten.   Zo presenteren en verkopen sierkunstenaars in de universiteitsstad Göttingen niet alleen glaskunst, houten beeldjes, kaarsen en aardewerk maar zijn ze ook tijdens hun werk te bewonderen. Behalve warme punch en glühwein is er in Göttingen ook ‘Glühbier’, een lokale specialiteit. Bijzonder in Göttingen is deLees meer»

Getaway Travel Reisfoto van het jaar 2017

Deelname t/m 31 december 2017

De Vakantiebeurs gaat samen met online reisplatform Getaway Travel en Qatar Airways de Reisfoto van het Jaar verkiezing organiseren. De maker van de mooiste (verre) reisfoto wint twee tickets naar Nieuw-Zeeland met Qatar Airways. De winnaar wordt vrijdag 12 januari – op Photo Friday – op de Vakantiebeurs bekendgemaakt. Op deze dag staat reisfotografie met veel masterclasses en worskshops centraal.   Reisfoto van het Jaar De Reisfoto van het Jaar wedstrijd beleeftLees meer»

Kampeerbelevenis: Kampeerbeurs in Brabant

10 t/m 12 november 2017

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november 2017 is het weer zover: In het Noord-Brabantse Bergeijk vindt voor de 8e maal Kampeerbelevenis Brabant plaats. Dè kampeerbeurs van Brabant met 20.000 m2 kampeerplezier. Kampeerbelevenis bestaat inmiddels acht jaar en kent momenteel twee edities: Kampeerbelevenis Brabant in Bergeijk en Kampeerbelevenis Zuid-Holland in Heinenoord (10 en 11 maart 2018). Kampeerbelevenis is een podium waar kampeerders en aanbieders elkaar ontmoeten.  De organisatie belooft wederom een mooie diversiteitLees meer»

Kom naar de Cannenburg Carrousel 2017!

Najaarsshow in Almere op 28 en 29 oktober 2017

Net als voorgaande jaren organiseert Cannenburg Caravans en Campers ook dit jaar een najaarsshow die u niet mag missen. In het laatste weekend van oktober bent u van harte welkom op de Cannenburg Carrousel 2017. Tijdens de carrousel is er volop gelegenheid om inspiratie op te doen onder het genot van een hapje en een drankje. Er zijn meer dan 30 leveranciers van de partij om u te voorzien van informatie enLees meer»

Innovaties op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Van 11 - 15 oktober Jaarbeurs, Utrecht

Kamperen is natuurlijk vooral genieten van het buiten zijn en ‘wonen’. De één doet dat lekker spartaans, met een gasbrandertje voor de tent en de ander drukt op een knop voor een verse espresso in z’n kamperauto. Maar ook de smartphone wordt steeds belangrijker. Dat kun je zien tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, van 11-15 oktober 2017.   Comfortabel kamperen Van een campingtafeltje dat automatisch je smartphone oplaadt tot een lichtgewicht-caravan waarin ookLees meer»