Dordrecht open 2 t/m 10 september

Caravans van Adria, Hobby en Fendt en de campers van Hobby, Sun Living en Adria

De CARAVAN SALON in Düsseldorf heeft nog maar net haar deuren gesloten of er staat al weer een nieuwe beurs op het programma! Van 2 t/m 10 september 2017 vindt in Dordrecht de Dordrecht Open plaats. Raak onder de indruk van het complete caravanprogramma van Adria, Hobby en Fendt en de kampeerauto’s van Hobby, Sun Living en Adria. Primeurs Iedere noviteit wordt getoond. Bijna alle mogelijke indelingen en modellen staan blinkend gepoetstLees meer»

Kamperen langs de Rijn bij CARAVAN SALON Düsseldorf

Zelf met je camper of caravan de beurs bezoeken

De CaravanSalon in Düsseldorf biedt een behoorlijk overzicht van wat er op caravan- en campergebied allemaal te koop is. Inclusief accessoires, tenten en nog veel meer. Alle reden dus om als kampeerliefhebber  deze jaarlijkse beurs in augustus te bezoeken. Vanuit grote delen van Nederland ben je er in twee uur. Viva was er dit jaar ook – met de caravan. En daar ‘ontdekten’ we en passant een alleraardigste camping.   Rheincamping MeerbuschLees meer»

‘Starterwelt’: voor ‘nieuwe caravanners en camperaars

Caravan Salon Düsseldorf: 26 augustus t/m 3 september 2017

CARAVAN SALON Düsseldorf (26 augustus tot en met 3 september 2017) wordt door steeds meer mensen bezocht die zich voor het eerst in de vakantievorm caravaning verdiepen en niet eerder op CARAVAN SALON zijn geweest. Op ’s werelds grootste beurs voor de mobiele vrije tijd kunnen zij een enorm aanbod van verschillende typen voertuigen, uiteenlopende indelingen en technische toebehoren verwachten. Voor al deze nieuwkomers is de neutrale en producent-onafhankelijke ‘StarterWelt – EntdeckeLees meer»

Fietsland Slovenië

8000 km fietspaden

Met ruim 8000 km aan fietspaden, een groot aantal fietsvriendelijke campings, vijf afwisselende regio’s met talrijke bewegwijzerde routes en een van de groenste landen in Europa, is Slovenië een ideale fietsbestemming voor zowel relaxte rondjes als zeer zware kuitenbijters en cyclosportieven. Het bergachtige land leent zich uitstekend voor fietswedstrijden en dit jaar vindt van 15 tot 18 juni de 25ste editie plaats van de ‘Tour of Slovenia’.     Tour of SloveniaLees meer»

Gastronomie in Antwerpen, Brugge en Gent

Smaakvolle evenementen in België

Ook in 2017 valt er volop veel te doen en beleven in Vlaanderen op het gebied van cultuur, gastronomie, fietsen, wandelen en andere toeristische thema’s. Een greep uit hoogtepunten is de opening van het nieuwe Museum Parkabdij in Leuven eind september en het Brugse Ommeland dat vanaf maart 2017 gaat inzetten op het thema ‘Abdijen en Kastelen’.   Gastronomie Gastronomische evenementen zijn er ook in overvloed, Antwerpen Proeft start op 28 april enLees meer»