Landvergnügen introduceert app voor telefoon

Gids blijft nodig, app vergemakkelijkt zoeken

Kamperen bij de boer – maar dan anders. Geen camping, wisselende faciliteiten, in principe voor één nacht en doorgaans geen medekampeerders. Een agrarisch bedrijf heeft per definitie ruimte genoeg en daar mag je best een nachtje staan. Gratis, mits je een vignet hebt. En dat koop je één keer per jaar, samen met een gids. En nu dus ook een app voor op de telefoon. Voor de in Duitsland gestarte formule LandvergnügenLees meer»

ACSI biedt ‘legitimatiebewijs’ voor camping

Kaart met korting en andere voordelen

Geef jij ook liever niet je legitimatiebewijs aan een ander en houd je deze bij voorkeur veilig in je zak? Dat kan met ACSI Club ID. Dit handige pasje zorgt ervoor dat je jouw paspoort of identiteitsbewijs niet meer hoeft af te geven bij de receptie van de camping. Dit zijn alle voordelen: Vervangend legitimatiebewijs, geldig op bijna 9.000 campings Speciale korting op ACSI-producten Automatisch WA/BA-verzekerd op de camping Je betaalt voorLees meer»

Bandenspanning: regelmatig controleren

Lange vakantierit voor de boeg? Plus 0,3 bar

Rijden met te weinig lucht in de auto-, camper- of caravanbanden: dat is hoogst onverstandig en ook nog eens onnodig duur. Onverstandig omdat het onveilig is, onnodig duur omdat het meer brandstof kost en de banden sneller slijten. Driedubbel dom dus… In elke auto is wel ergens een sticker te vinden met daarop de juiste bandenspanning. Gemeten uiteraard met een koude band. Geen sticker te vinden? Dan staat het in het onderhoudsboekjeLees meer»

TV kijken in buitenland wordt gemakkelijker

KPN en Ziggo heffen blokkering buitenland op

Zowel KPN als Ziggo kondigen aan het zogenaamde geo-blocking bij de online tv-diensten binnenkort af te schaffen. Dit gebeurt in ieder geval vóór 1 mei 2018, als de nieuwe regelgeving in werking treedt. En dat is goed nieuws voor alle vakantiegangers! Vanaf dan kunnen we dus ook in het buitenland ons favoriete tv-programma zien.     Grote verandering Bij Ziggo kijk je in het buitenland via de app Ziggo Go. Bij KPNLees meer»

Campercontact: uitgebreide databank voor kampeerders

Website en App

Campercontact is Europa’s grootste camperplaatsen website. Bijna 25000 plaatsen (camperplaatsen, serviceplaatsen en campings) in 51 landen staan er in, in heel Europa. Heerlijk om digitaal in te bladeren, op zoek naar weer een mooie reis, weekendtrip of een ‘gewone vakantie’. Uiteraard is de informatie gericht op de mensen met een camper, maar ook de caravanner kan de informatie prima gebruiken bij de voorbereiding van zijn reis.