De ‘caravanplek’: wanneer kunnen we die verwachten?

Dit is toch 'discriminatie'?

Eigenlijk ben ik stomverbaasd dat er tot nu toe niemand is gevallen over de in mijn ogen maar moeizaam te verklaren ‘discriminatie’ tussen kampeerauto’s en caravans. Of ik moet het gewoon totaal hebben gemist. En dan heb ik het niet over de situatie op weg, ook niet over die op de camping, maar over de discriminatie op de standplaatsen buiten de camping. De camperplekken dus, die je vooral in Duitsland en NederlandLees meer»

Lauren blogt vanaf een lege camping

De tegenstrijdigheden van het einde van het kampeerseizoen

Natuurlijk heb ik ook voor de allerlaatste gasten van het seizoen nog mijn uiterste beste gedaan om dezelfde energie en het enthousiasme van mijn eerste weken op de camping vast te houden. Maar ik merk aan mijn lichaam dat ik er 5 maanden keihard werken op heb zitten. Ik zou nu zelf wel zin hebben om zelf op een lange vakantie te gaan!     Dit klinkt heel tegenstrijdig aangezien ik laatstLees meer»

kamperen met een camper of caravan?

De verschillen aan den lijve ondervonden...

                      Vakantie vieren met een caravan of een kampeerauto. Dat is een vraag die een toenemend aantal mensen zich stelt. Het gemakkelijkst is uiteraard: allebei proberen en kijken wat het beste bevalt. Maar ja, dat wordt financieel gezien wel een aardige operatie. Wij zijn ‘van huis’ uit gewend om met de caravan op stap te gaan. Eerst met de tent (brommer, motorfiets),Lees meer»

Vakantieplannen maken

Net zo leuk als de vakantie zelf...

                                                        De winter is hier thuis de periode om – na de traditionele tien dagen winterkamperen – plannen te maken voor de zomervakantie. En die voorpret vinden we al haast net zo leuk als de vakantie zelf! Wat gaan we doen in de zomer vanLees meer»