Wandelen in Duitsland

Wandelland bij uitstek

De mooiste manier om je omgeving te leren kennen is wandelen. Dan ruik je de bloemen, voel je het pad en hoor je de vogels. Je kunt om je heen kijken, een paar minuten stilstaan of zelfs even op een bankje gaan zitten. De mens is ‘gemaakt’ om te lopen. Er is eigenlijk geen land te vinden waarin je zo geweldig kunt wandelen als in Duitsland. Het is vooral de veelzijdigheid dieLees meer»

ZeelandPas weer verkrijgbaar

Aanbod verder uitgebreid

Op 1 april is het nieuwe pasjaar voor de ZeelandPas van start gegaan en is de pas weer voor toeristen en inwoners verkrijgbaar bij de VVV-Inspiratiepunten en andere deelnemende verkooppunten. Het aanbod van de ZeelandPas is dit jaar uitgebreid met een aantal mooie nieuwe acties, daarnaast zijn de gemeenten Middelburg en Vlissingen aangesloten. De pas geeft meer dan € 1.000,- voordeel bij ruim 300 Zeeuwse belevingen, waaronder vele grote Zeeuwse dagattracties en musea.

Landvergnügen introduceert app voor telefoon

Gids blijft nodig, app vergemakkelijkt zoeken

Kamperen bij de boer – maar dan anders. Geen camping, wisselende faciliteiten, in principe voor één nacht en doorgaans geen medekampeerders. Een agrarisch bedrijf heeft per definitie ruimte genoeg en daar mag je best een nachtje staan. Gratis, mits je een vignet hebt. En dat koop je één keer per jaar, samen met een gids. En nu dus ook een app voor op de telefoon. Voor de in Duitsland gestarte formule LandvergnügenLees meer»

Actief in de Algarve

Nature Week: de buitenlucht staat centraal van 13 - 22 april

Natuurlijk is de Algarve (Portugal) dé plek voor een strandvakantie, maar waarom niet eens wat actiever en het praia verruilen voor een paraglide- of paardrijavontuur, walvisspottour of wandeling, kitesurf- of klimles? De Algarve Nature Week is het uitgelezen moment om ook de rest van de adembenemende natuur eens te verkennen. Van 13 t/m 22 april staat de Zuid-Portugese regio compleet in het teken van actie in de buitenlucht. De Algarve Nature WeekLees meer»

De beste campings voor campers in Italië

Family Wellness Camping al Sole winnaar

Het KoobCamp-netwerk heeft in samenwerking met CamperOnline de beste campings voor campers in Italië geselecteerd. De tien beste Italiaanse campings voor camperaars kregen allemaal het Certificaat van Uitmuntendheid 2018.   Beste Italiaanse camping voor campers in Italië De KoobCamp Certificaten van Uitmuntendheid 2018 zijn uitgereikt aan de 10 beste campercampings van 2018. De Family Wellness Camping al Sole in Ledro (TN), in Trentino-Alto Adige in Noord-Italië, werd door camperaars geselecteerd als de beste ItaliaanseLees meer»