Adria Coral Axess 600 SL beste camper van 2018

Ook winnaars in andere categorieën bekend

De Adria Coral Axess 600 SL is uitgeroepen tot NKC KAMPEERAUTO VAN HET JAAR 2018 in de categorie halfintegraal. Jaarlijks schrijft de Nederlandse Kampeerauto Club deze verkiezing uit. Nieuw dit jaar is dat de voorselectie werd gedaan door een jury van deskundigen van de NKC. Na de nominatieronde was het aan het Nederlandse publiek om te stemmen. En daar is massaal gehoor aan gegeven. Een paar duizend camperaars brachten hun stem uit.Lees meer»

De nieuwe Dethleffs C’Joy 480 QLK

Als eerste in Zuid-Holland te zien bij Klein Caravans!

Als eerste Dethleffs dealer in Zuid Holland toont Klein Caravans tijdens de Kampeer Dagen (van 9 t/m 28 februari 2018) de nieuwe Dethleffs C’Joy 480 QLK. De caravan die ook voor minder ervaren caravanners makkelijk te besturen is. Deze nieuwe lichtgewicht knaller met stapelbedden (3e stapelbed optioneel mogelijk) en een instapprijs van € 14.990,- euro belooft nu al een verkoop succes te gaan worden!     Meer met minder Minder gewicht, lagereLees meer»

Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht

Op 2, 3 en 4 maart

De Jaarbeurs Utrecht staat 2, 3 en 4 maart 2018 in het teken van fietsen en wandelen. De Fiets en Wandelbeurs presenteert dan een enorm gevarieerd aanbod aan bestemmingen, routes, outdoormateriaal, fietsen, lezingen en workshops. Themaland van deze editie is Zwitserland. Genoeg redenen dus voor kampeerders om deze beurs te bezoeken.   3 dagen Fiets en Wandelbeurs Voor het eerst kunnen bezoekers – naast zaterdag en zondag – al op vrijdag terechtLees meer»

Winterkamperen in Montafon

Kleinschalig, rustig en heel erg mooi

Gepassioneerde skiërs waarderen het Montafon in het zuiden van Vorarlberg, evenals degenen die in de winternatuur ontspanning willen vinden. Tal van wandelpaden en sneeuwschoentrails ontsluiten het dal en de drie bergketens: Rätikon, Silvretta en Verwall. Wie tijdens het wandelen meer wil weten over het dal, zijn bewoners en de geschiedenis, neemt deel aan een begeleide wandeling. Dagelijks vinden makkelijke en uitdagende tochten plaats.   5 skigebieden Het Montafon telt vijf skigebieden. VoorLees meer»

Bescherm je mooie bezit met een caravanslot

Het juiste caravanslot houdt dieven tegen

Het zal je maar gebeuren: je wordt ‘s morgens wakker en de caravan, zo zorgvuldig voor je deur geparkeerd, is verdwenen. Weg caravan, weg vakantie, weg alle spullen die in de net ingeladen caravan lagen. Een goede caravanslot kan diefstal van de caravan of vouwwagen voorkomen. Voor een caravan bestaan diverse type sloten. Voor het wiel , de dissel en de uitdraaisteunen   Wielslot Neem de Nemesis Ultra: dit is een lichtgewicht wielklemLees meer»