WINTERSE SFEREN IN VALSUGANA

Een witte laag sneeuw bedekt te toppen, de geur van Glühwijn prikkelt in je neus....

De zomer van 2017 was prachtig en de herfst mogelijk nog mooier met het fraaie weer en de gekleurde bladeren. En nu plots, bijna als verrassing, wordt het koud, valt de sneeuw en beseffen we ons dat het bijna winter is, dat de feestdagen voor de deur staan. De kerstmarkten zijn inmiddels opgebouwd en in Pergine Valsugana kun je wandelen langs talrijke kraampjes, muziek luisteren, lekkernijen proeven.   Krampus Bovendien komen hierLees meer»

Black Friday Sale bij Klein Caravans!

3 dagen sale

  Viva Kamperen specialist Klein Caravans in Nieuwerkerk a/d IJssel organiseert van donderdag 23 t/m zaterdag 25 november een Black Friday Sale weekend!   Grijp uw kans tijdens de Black Friday Sale! Mooie en scherpe prijzen tijdens de uitverkoop van diverse kampeershop artikelen en kampeermeubilair. Tot ruim 50% korting op diverse geselecteerde artikelen! Super aanbiedingen op de laatste modellen van Dethleffs, Fendt en Hobby caravans 2017! Actie prijzen zijn alleen geldig tijdensLees meer»

9 authentieke kerstmarkten in Nedersaksen (Duitsland)

Pak ook in december de caravan of camper!

De steden Braunschweig, Celle, Göttingen, Goslar, Hamelen, Hannover, Hildesheim, Lüneburg en Wolfenbüttel zijn stuk voor stuk gezellige steden met een middeleeuwse sfeer – een ideaal decor voor bijzonder sfeervolle kerstmarkten.   Zo presenteren en verkopen sierkunstenaars in de universiteitsstad Göttingen niet alleen glaskunst, houten beeldjes, kaarsen en aardewerk maar zijn ze ook tijdens hun werk te bewonderen. Behalve warme punch en glühwein is er in Göttingen ook ‘Glühbier’, een lokale specialiteit. Bijzonder in Göttingen is deLees meer»

Getaway Travel Reisfoto van het jaar 2017

Deelname t/m 31 december 2017

De Vakantiebeurs gaat samen met online reisplatform Getaway Travel en Qatar Airways de Reisfoto van het Jaar verkiezing organiseren. De maker van de mooiste (verre) reisfoto wint twee tickets naar Nieuw-Zeeland met Qatar Airways. De winnaar wordt vrijdag 12 januari – op Photo Friday – op de Vakantiebeurs bekendgemaakt. Op deze dag staat reisfotografie met veel masterclasses en worskshops centraal.   Reisfoto van het Jaar De Reisfoto van het Jaar wedstrijd beleeftLees meer»

Stadsgolf in Fribourg

Leer de mooiste plekjes van de stad kennen

De Zwitserse stad Fribourg (of in het Duits: Freiburg) heeft een leuke manier gevonden om mensen kennis te laten maken met de – prachtige- stad: stadsgolf. Een golfclub, een paar balletjes en een route langs 18 holes. Natuurlijk kun je zo punten verzamelen, maar als je alleen maar een balletje slaat weet je zeker dat je de meest interessante plekken van de stad hebt bezocht. En dus zie je in Fribourg regelmatigLees meer»