Big Taste Festival

Een super gaaf foodtruck festival in de binnenstad van Groningen waar ALLES draait om eten!

FOODTRUCKS • DRINKS • &MORE

In Groningen zorgt het Big Taste Festival in 2015 voor lekkerbekken! Zet alvast 4, 5 en 6 september in je agenda!

Tijdens dit foodtruck festival draait alles om het allerlekkerste ETEN. Met een koel biertje of wijntje in je hand, genieten van al die heerlijke foodtrucks met ieder zijn eigen “signature dish”. Daarnaast zorgen te gekke bands en groovy dj’s voor de muzikale smaakmakers van dit foodtruck festival.

Dus of je nu zin hebt in lekkere brownies, een sparerib, 100% rundvleesburger of fruit, je kunt het allemaal proeven op het Big Taste Festival. Alle foodtrucks werken met verse ingrediënten en passie, en dat proef je! Neem vrij, plof neer en geniet van al dit lekkers! Het festival is gratis toegankelijk!

Groningen: 4 september 16:00 , 5 september 14:00 23:00, 6 september 14:00 – 23:00 (Groninger Smaakweekend).

Big Taste

 

MISSIE EN VISIE

In de afgelopen paar jaar zijn er enorm veel foodtrucks bijgekomen, kleine ondernemers die voor zichzelf beginnen en die hun hart volgen! Ze doen datgene wat ze echt leuk vinden. De inspiratie voor het maken van de allerlekkerste gerechtjes halen ze vanuit de hele wereld. In landen als Azië is het onderdeel van de (straat) cultuur ‘eten’ op straat en of je nu een zakenman of arme student bent, iedereen eet.

Waar het om draait op het Big Taste Festival is mensen lekker te laten genieten van eten en drinken op een verantwoorde manier met ambachtelijke en kleurrijke gerechtjes. Ze zijn een feest om naar te kijken en zeker ook om te proeven. Gerechten over de hele wereld gecentreerd tot één festival midden in de stad Groningen! Geen nietszeggende hap, maar ruim baan voor eten en drinken dat met aandacht en trots is gemaakt!

Academiegebouw
Broerstraat 5
9712 CP Groningen
Nederlandbroerstraat 5 groningen

www.bigtastefestival.nl

Op 7,5 kilometer ligt Camping Wel Wait met 15 plekken voor camper, caravan of tent. Bij de JSG-Stadswerf op 4,5 kilometer is plek voor 8 campers.