Aqua Kem Blue Concentrated succesvol

Vanaf nu bij Viva kampeerspecialist verkrijgbaar

Thetford heeft tijdens het recente beursseizoen voor campers en caravans een nieuwe familie Aqua Kem geïntroduceerd: de Aqua Kem Blue Concentrated en de Aqua Kem Blue Lavender Concentrated. Uit marktonderzoek blijkt dat eindgebruikers dit nieuwe product zeer waarderen met een score van 8 op 10. Klein is het nieuwe groot!

Thetford_AKBLC_packshot_140617_lowresWaarom een geconcentreerde versie van Aqua Kem Blue?

In een markt waar gemak, ruimte en gewicht belangrijk zijn, is het antwoord op deze vraag niet zo moeilijk. Marketingmanager Norbert van Noesel: “Natuurlijk hadden we al Aqua Kem Blue Sachets op de markt in een kleine en lichtgewichte pot. Veel eindgebruikers gaven echter aan dat zij liever zelf de dosering wilden bepalen. Daarom heeft ons team van chemisten deze formule voor geconcentreerde vloeistof ontwikkeld. Na de succesvolle introductie van Aqua Kem Blue Lavender vorig jaar kunnen we nu zowel de traditionele Aqua Kem Blue als de Aqua Kem Blue Lavender in een geconcentreerde versie aanbieden.”

 

Friends-logo-72dpiMinder is meer!

Thetford heeft duizenden proefmonsters van Aqua Kem Blue Concentrated uitgedeeld op de grote kampeerbeurzen in Europa. Via een marktonderzoek onder 650 Thetford Friends ontvingen we vervolgens zeer waardevolle feedback. Ongeveer 80% waardeert de kwaliteit en innovatieve kracht van dit geconcentreerde product en is zeker van plan het product te kopen. De kleinere fles (59% kleiner) is de belangrijkste reden waarom eindgebruikers van plan zijn de Concentrated-lijn te kopen. Gebruikers bevestigen ook dat de Aqua Kem Blue Concentrated nog beter is dan de gewone Aqua Kem Blue. De geuronderdrukking is even krachtig, maar maakt de vaste bestanddelen vloeibaarder en de gasopbouw wordt beter tegengegaan. Daarom is het eenvoudiger de afvaltank te legen zonder spatten.


Eindgebruikers als medeontwikkelaars

“We willen dat onze eindgebruikers deel uitmaken van het productontwikkelingsproces”, zegt Van Noesel. “Daarom hebben we het initiatief van Thetford Friends gelanceerd. Deze Friends ontvangen een paar keer per jaar praktische tips en monsters van producten en we betrekken ze bij de productontwikkeling. Veel van onze eindgebruikers doen hier graag aan mee. Het idee voor een productlijn van geconcentreerde vloeistoffen werd ingegeven door feedback van eindgebruikers.”

Wilt ook u een Thetford-vriend worden? Ga dan naar www.thetford.com en meld u aan!

 
Aqua Kem Blue Concentrated en Aqua Kem Blue Lavender Concentrated zijn vanaf nu verkrijgbaar bij uw Viva Kamperen specialist.