Aantrekkelijke pakketprijs voor Truma Mover® Power Sets met SolarSet 23

20% Besparen met Truma-lenteactie

Truma Solarset 23

Van Truma mag de lente beginnen. Want vanaf nu geeft Truma bij de aankoop van een Truma Mover® PowerSet samen met een SolarSet 23 tot 20 % korting.

Eenvoudige en veilige bevestiging

De compacte SolarSet 23 biedt dankzij zijn monokristallijne solarcellen de hoogste energie-efficiëntie per oppervlak en beschermt de batterij betrouwbaar tegen diepontlading. Hij omvat naast de solarmodule een laadregelaar en het DEKRA-gecertificeerde montagesysteem. Dit garandeert een eenvoudige en veilige bevestiging van de solarmodule op het dak.

Truma Powerset

Optimale werking en lange levensduur

De Truma PowerSets laden zacht en efficiënt de batterij en garanderen een optimale werking en lange levensduur. De PowerSets bestaan uit het Truma-laadapparaat BC 10 en een Optima®-batterij en temperatuursensor, batterijscheidingsschakelaar en Easy clicK®-poolklemmen. De Truma PowerSets zijn als ‘light’ versie met 38 Ah Optimabatterij en als variant met 55 Ah Optimabatterij beschikbaar. Ze zijn in combinatie met de SolarSet 23 de ideale aanvulling voor alle versies van Truma Mover®. Ze bieden immers een zorgeloos totaalpakket voor de Mover®-stroomtoevoer.

Lenteverkoopactie tot 1 juni 2015

De lenteverkoopactie gebeurt in samenwerking met de gespecialiseerde handel en loopt tot 1 juni 2015.

Pakketprijs PowerSet light + SolarSet 23: €499 in de plaats van €633, pakketprijs PowerSet + SolarSet 23: €549 in de plaats van €683.

 

Battery Optima YTS 2.7